SLNEČNÝ 2-IZB. BYT - APARTMÁN V OBCI ZUBEREC

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
51 m2

Poschodie:  
1. / 3

okres Tvrdošín
Zuberec
pred 130 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 124 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ak hľadáte miesto pre oddych, či už v zime alebo v lete, v najatraktívnejšej lokalite Západných Tatier – Roháče, ktoré ponúka množstvo príležitostí na výlety do malebnej slovenskej prírody a môže byť aj východzím bodom pre Vaše výlety do okolia,

vyžitie pre priaznivcov turistiky, lyžovania, bežkovania, cyklotrás, a na záver dňa wellness, potom tento apartmán je vhodný práve pre Vás. Malebná obec Zuberec je svojou polohou ideálnym miestom pre trávenie času s rodinou, či priateľmi.

Apartmán sa nachádza v objekte Vila Zuberec v rovnomennej obci Zuberec. Môžete ho využívať aj pre priateľov, prípadne na prenájom, nakoľko je k dispozícii stála služba recepcie, ktorá Vám zabezpečí servis za poplatok (napr. odovzdanie/prevzatie, upratovanie, raňajky a pod.). K dispozícii je aj tzv. hotelový program. Recepcia Vám po dohode za poplatok nachystá kokteily, čapované pivo či chutné raňajky. Priamo v objekte na Vás čaká moderný wellness pre šesť osôb, fínskou aj infra saunou.

Vstup na parkovisko k objektu je zabezpečené rampou. Objekt je vybavený výťahom, v spoločných chodbách pred apartmánmi je koberec, vo vstupných chodbách dlažba. Každý apartmán má bezpečnostné dvere. K dispozícii je zdieľaná práčovňa 15,61 m2 len pre vlastníkov a úschovňa lyží, bicyklov, kolobežiek, s možnosťou uzamykateľného boxu.

Apartmán sa nachádza na 2. nadzemnom podlaží zo štyroch, o výmere 51,07 m2 + 2 balkóny (každý 3,23 m2) + pivnica 2,03 m2, orientovaný na JV. Apartmán pozostáva z obývacej izby s kuchynským kútom, samostatnej spálne, kúpeľne spoločnej s WC. Elektrické podlahové vykurovanie je ovládané termostatom, ohrev vody zabezpečený elektrickým bojlerom zn. Siwell objem 120 litrov. K apartmánu patrí vlastné vonkajšie parkovacie státie 12 m2, vlastná pivnica 2,03 m2 v prízemí domu. Apartmán sa predáva tak ako vidíte na fotografiách.

Mesačné náklady pre správcu sú 126,71 € (vrátane fondu opráv a služby recepcie), elektrina 80 €, optický internet a TV-programy 22,90 € od lokálneho poskytovateľa (60 slovenských, českých, poľských, nemeckých a ruských programov).

Kúpu apartmánu je možné financovať aj hypotekárnym úverom, na liste vlastníctva je vedený ako byt. V prípade kúpy na firmu, možnosť odpočtu DPH.

V odmene pre RK je zahrnutý kompletný hypotekárny a právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy až po prevzatie nehnuteľnosti.

Cena s odmenou pre RK 140.000 €, vrátane DPH.

Bytový dom má energetický certifikát B.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárií BOND Reality

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Internet:
áno

Na mape: SLNEČNÝ 2-IZB. BYT - APARTMÁN V OBCI ZUBEREC

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.