PRÍJEMNÝ 3,5-IZB. BYT S BALKÓNOM AJ LODŽIOU V ZELENEJ LOKALITE ZVOLENA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
83 m2

okres Zvolen
Zvolen
pred 83 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 78 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj veľký, zrekonštruovaný a veľmi príjemný 3,5 izbový byt po rekonštrukcii. Byt má balkón aj lodžiu a nachádza sa v príjemnej zelenej lokalite mesta Zvolen – Zlatý Potok.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE NEHNUTELNOSTI :

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, 4 nepriechodných izieb, kúpeľne s oddeleným WC, balkóna a lodžie. K bytu prislúcha murovaná pivnica.

POPIS NEHNUTELNOSTI :

• rozloha bytu je 83 m2, 2/4 poschodie

• náklady na bývanie vrátane všetkých energií pre 3 osoby sú 210€ mesačne

• murované jadro, nová sanita

• plastové okná

• nová elektroinštalácia v celom byte

• bytovka má solárne panely na ohrev teplej vody – znížené náklady

• renovované parkety v izbách, dlažba v kuchyni a na chodbe

• vstavané skrine v spálni

• balkón a presklená lodžia

• výborná dispozícia, veľký a priestranný byt

• k bytu prislúcha murovaná pivnica

• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením)

BYTOVÝ DOM:

Bytový dom prešiel rekonštrukciou ako je napríklad zateplenie, solárne panely na strechce, nové vchodové dvere, plastové okná, nové schránky, nová dlažba atď.

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA:

Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou – v byte je murované jadro, nová elektroinštalácia v celom byte, veľké vstavané skrine v jednej izbe. Osobe mám veľmi rada túto dispozíciu bytu pretože 4 miestnosť považujem za príjemný plus. Viete si z nej urobiť pracovňu, šatník, herňu pre dieťatko, ale aj malú spálňu. Všetky izby sú nepriechodné, čo je veľmi veľká výhoda. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, síce je už staršia, ale hrubé veci sú spravené a ostatné je jednoduchá a nenáročná investícia času aj peňazí – skôr otázka vkusu. Byt má lodžiu, ktorá vďaka zaskleniu zväčší priestor izby a má aj balkón s príjemným výhľadom na ktorom si môžete počas teplých dní dať pohárik vínka. Bytový dom je udržiavaný, čistý, modernizovaný (solárne panely na streche znižujú náklady na bývanie) s dobrými susedmi a hlavne v príjemnej časti kde máte po ruke školu, škôlku, MHD, obchody, ihriská atď.

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ! Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať – tešíme sa na Vás.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. 0904 987 519. Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom FRBT260ZV volajte mi kedykoľvek, kontaktovať ma môžete aj na fotkova@kompasreality.sk. Prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi obchodom Pri Srdiečku a lekárňou.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.