REZERVOVANÉ ! 3-IZB. PRIESTRANNÝ BYT S LODŽIOU NA SÍDLISKU ZÁPAPAD

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

Poschodie:  
3. / 8

okres Zvolen
Zvolen
pred 122 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 121 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt v pôvodnom stave s lodžiou v žiadanej lokalite Zvolen -Západ. Byt je svetlý s dobrou orientáciou a s krásnym výhľadom na prírodu a rieku Hron. Je voľný a pripravený pre nového majiteľa.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, WC, kúpeľne, kuchyne, 3 nepriechodných izieb a lodžie. Keďže je stredový je veľmi teplý o čom svedčia nízke mesačné náklady.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:

• rozloha bytu je 72 m2, 3/8 poschodí

• priestranná chodba láka na namontovanie vstavanej skrine, teda dostatok úložného priestoru

• novšia kuchynská linka

• priestranná lodžia s krásnym výhľadom na zeleň a rieku Hron

• nové plastové okná v celom byte

• k bytu prislúcha latková pivnica

• energetický certifikát nie je k dispozícii

• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO)

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA:

Byt sa nachádza na sídlisku Západ v kompletne zateplenej bytovke s novou strechou a aj spoločné priestory prešli peknou rekonštrukciou. Byt sa nachádza na treťom poschodí s výťahom. Je veľmi svetlý, teplý a má veľmi dobrú dispozíciu. Chodba je priestranná a je tam priestor na vstavené skrine, teda dostatok úložného priestoru. Jadro je pôvodné, no v zachovalom stave. Je tu priestor na úpravu, či prerobenie bytu podľa vlastných predstáv. Kuchynská linka je novšia a vo veľmi dobrom stave. Z priestrannej lodžie je krásny výhľad na okolitú prírodu a na rieku Hron. Výhodou tohto bytu je výhľad, ale aj poloha - blízkosť mesta. Sídlisko Západ ponúka kompletnú občiansku vybavenosť ako základná škola, škôlka, potraviny, zástavka MHD, lekár, lekáreň, a aj nákupné centrá ako Tesco, TPD a iné. Ak máte záujem o obhliadku, tak neváhajte a volajte, tešíme sa na Vás.

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ! Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí vypracovanie kúpno-predajných zmlúv, znalecký posudok, kataster, hypotéku, prepis všetkých energií a odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. 0949 225 223 a 0904 987 519 alebo galousekova@kompasreality.sk. Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom GGBT218ZV volajte mi kedykoľvek, prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi lekárňou a predajňou Pri srdiečku.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.