*REZERVOVANÉ*EXKLUZÍVNE*Krásny rodinný dom v blízkosti Tatier na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
144 m
2
Plocha pozemku:  
1556 m
2
okres Kežmarok
Abrahámovce
pred 88 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 71 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TOP CITY realitná kancelária Vám ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný lukratívny rodinný dom v blízkosti Popradu  a Vysokých Tatier, v tichej a príjemnej obci Abrahámovce, vhodný na trvalé bývanie ale aj rekreačné využitie s veľkolepým slnečným pozemkom obklopenom zeleňou a priľahlými hospodárskymi budovami.

Rodinný dom prešiel vkusnou rekonštrukciou, v rámci ktorej bola vytvorená nová prístavba k pôvodnému domu a je vo výbornom zachovalom stave vhodný ihneď k nasťahovaniu. Nachádza sa na rozľahlom pozemku s rozlohou 1556 m2, na ktorom je množstvo zelene, ihličnatých a okrasných drevín ako aj ovocných stromov. K domu prináleží rozľahlá otvorená terasa, ktorá ponúka využitie ku grilovaniu, posedeniu s rodinou a oddychu.

Dom pozostáva zo 4 obytných miestností, 2 kúpeľní a 2 WC, 1 kuchyne, jedálne a špajze. Je dvojpodlažný, na druhom podlaží sa nachádza spálňa s krásnym výhľadom do záhrady. K spálni prináleží vlastná kúpeľňa s vaňou a WC. Rekonštrukcia domu prebehla v rokoch 2010 - 2012.

K domu ďalej prináleží: 

*pivnica pod domom, kde sa nachádza aj technická miestnosť

*parkovací prístrešok

*hospodárske budovy vo dobrom stave, ktoré je možné zrekonštruovať na bývanie

*vŕtaná studňa s úžitkovou vodou

Dom je vhodný aj na rekreačné účely, prípadne na sprevádzkovanie penziónu. I keď v súčasnosti je vykurovanie domu a ohrev vody zabezpečené elektricky, je možné do domu zaviesť rozvody plynu, nakoľko plynová prípojka sa nachádza na hranici pozemku.

Obec Abrahámovce je vzdialená 14 minút od mesta Poprad, 5 km od termálneho kúpaliska Vrbov, ktoré je celoročne v prevádzke a 25 km od Starého Smokovca. Neďaleko sa nachádza aj golfové ihrisko vo Veľkej Lomnici ako aj Levočské vrchy, kde je možnosť zimnej lyžovačky, letných túr a kúpanie na biokúpalisku. Neďaleko sa nachádza nádherná príroda Slovenského raja. 

Vzhľadom k tejto výnimočnej lokalite je tu teda možnosť využitia turistiky, cykloturistiky, vodného relaxu, lyžovačky, prípadne golfu. Doporučujeme ako na trvalé, tak aj na rekreačné účely!

Plocha: úžitková 200m2, pozemku 1556m2.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Energetický certifikát nie je vytvorený.

Cena 265 000 €

Viacej info sa dozviete a obhliadky si dohodnete na tel. 0918368681, info@topcity.sk, www.topcity.sk, www.realitypoprad.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Nie je
Plyn:
v blízkosti pozemku
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina
Terasa:
áno

Na mape: *REZERVOVANÉ*EXKLUZÍVNE*Krásny rodinný dom v blízkosti Tatier na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.