Rodinný dom Arnutovce

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
140 m
2
Plocha pozemku:  
574 m
2
okres Spišská Nová Ves
Arnutovce
pred 125 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 112 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 8004 - Ponúkame na predaj rodinný dom v prebiehajúcej rekonštrukcii nachádzajúci sa v obci Arnutovce, 9 km od Spišskej Novej Vsi v smere na Poprad. Samostatne stojaci dom sa nachádza na pozemku s celkovou výmerou 574 m2. Rodinný dom v tvare U je situovaný pozdĺž juho-východnej hranice pozemku, záhrada orientovaná na západ je presvetlenná, slnečná.

Dom bol pôvodne postavený okolo roku 1920, postupne boli realizované prístavby. Je to jednopodlažný objekt s podkrovím, ktorý je možné zobytniť. Strecha je valbová, krytina hliníková. Dom je v prebiehajúcej rekonštrukcii, v rámci ktorej boli nanovo zrealizované domové prípojky odpadu, vody a elektroinštalácie. Vo vnútri boli kompletne do muriva vyčistené steny, vybraté podlahy, zrealizovaná je príprava na rozvody vody a odpadu. Predáva sa v aktuálnom stupni dokončenosti. K dispozícii je projektová dokumentácia. Dispozične pozostáva z chodby, kúpeľne, kuchyne prepojenej s obývacou izbou a obytnými miesnosťami na prízemí. V podkroví môže byť ďalšia veľká izba cca 40 m2 a kúpeľňa. Celková úžitková plocha cca 140 m2.

Dom má napojenie na inžinerske siete (vodovod, elektrina, kanalizáciu, plyn). Nemá spracovaný energetický certifikát. Výhodou je rovinatá slnečná záhrada, na ktorej môže byť vedľa staršej časti domu dobudovaný altánok aj s možnosťou pripojenia vody.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Rodinný dom Arnutovce

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.