Predáme 7-izbový rodinný dom v obľúbenej obci Banka pri Piešťanoch

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
260 m
2
Plocha pozemku:  
369 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
okres Piešťany
Banka
pred 285 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 256 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predáme samostatne stojaci trojpodlažný rodinný dom, ktorý pozostáva zo suterénu, prízemia a podkrovia. V suteréne sa nachádza samostatne prístupné 1-izbové štúdio s kuchynským kútom, WC so sprchou, garáž pre 2 autá, práčovňa, sauna. Suterén je vo dvore nad úrovňou terénu, dvor je prístupný priamo z podlažia. Prízemie obsahuje 3 izby, kuchyňu, špajzu, predsieň, kúpeľňu s WC, balkón s dverami do kuchyne a obývacej izby, z ktorého je vonkajším schodiskom prístupný dvor. V podkroví sa nachádzajú 3 izby, hala s kuchynským kútom, kúpeľňa s WC, 2 lodžie.

Dom bol postavený v roku 2002 z kvalitných materiálov, je priebežne udržiavaný, vo veľmi dobrom stave. V roku 2017 boli vymenené podlahy v izbách, kotol ÚK a zásobníkový ohrievač TÚV. Je masívny vybudovaný z klasických materiálov so zateplením obvodového muriva, strecha je sedlová s krytinou škridlovou betónovou. Podlahy v izbách sú drevené dubové, ostatné podlahy sú z keramickej dlažby. Okná sú drevené z europrofilov s interiérovými žalúziami, dvere sú dýhované v obložkových drevených zárubniach. Vykurovanie je ústredné s kotlom plynovým umiestneným v suteréne, radiátory sú oceľové panelové. Vybavenie pozostáva v suteréne zo sauny, sprchového kúta, WC, kuchynského kúta. V prízemí tvorí vybavenie v kuchyni kuchynská linka so sporákom a digestorom, v kúpeľni vaňa, umývadlo, záchodová misa. V kúpeľni podkrovia sa nachádza vaňa, umývadlo a záchodová misa. Orientácia obytných miestností je prevažne juhozápadná.

Dvor s južnou orientáciou je udržiavaný, okrasné dreviny sú ošetrované. Časť dvora je vydláždená s možnosťou vonkajšieho parkovania.

Zastavaná plocha: 109 m2

Plocha pozemku: 369 m2

Cena 225 000 EUR.

Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti. Podľa súčasného konštrukčného vyhotovenia a vybavenia domu je možné predpokladať zatriedenie do energetickej triedy "B".

Vek stavby:
< 20 rokov
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
3
Počet balkónov / loggií:
2
Okná:
Eurookná
Spôsob kúrenia:
Ústredné plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Príprava teplej vody:
Súbežne s UK
Terén:
Rovina až mierny svah
Terasa:
áno
Oplotenie pozemku:
áno
Šatník:
áno
Sauna:
áno

Na mape: Predáme 7-izbový rodinný dom v obľúbenej obci Banka pri Piešťanoch

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.