Kontaktné údaje

Spektrum Reality s.r.o.

Svätoplukova 1600/7

957 04 Bánovce nad Bebravou

Meno:
  Zuzana Dmitriyev
Telefón:
0918284743
E-mail:
ID ponuky:
10261324

Exkluzívna ponuka 3i rodinného domu v Bánovciach n/B

199 000
Plocha:  
170 m
2
Plocha pozemku:  
194 m
2
okres Bánovce nad Bebravou
Bánovce nad Bebravou
pred 95 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 6 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Tento zrenovovaný 3 izbový rodinný dom sa nachádza v tichej uličke len pár krokov od centra mesta. Postavený bol v tridsiatych rokov z pálenej tehly na vyvýšenom pozemku ktorý umožňuje max.súkromie a bezpečnosť. Orientácia pozemku ( terasy) je na juhozápadnú slnečnú stranu.

Opis: Rodinný dom má dve obytné podlažia o celkovej výmere 170m2. Súčasťou domu je renovovaná slnečná terasa s vyhrievacím bazénom na solárny ohrev. Terasa okrem iného ponúka max.súkromie so sedením pod prístreškom a odkladacím priestorom (17m2) Dom nie je podpivničený. Na prízemí cez vstupnú chodbu sa  okrem terasy dostaneme do obytnej časti. Prízemie tvorí vstupnú halu so schodiskom do podkrovia, samostatnú izbu, kuchyňu s obývačkou v ktorej je pekný rohový krb s prieduchmi do všetkých izieb, kúpeľňa s WC a technická miestnosť. Podkrovie je priestranné s veľkou halou z ktorej je vstup na balkón a do detskej izby. Kompletná rekonštrukcia bola započatá v roku 2007 a revitalizácia pokračovala do roku 2021 kde sa dokončilo na komplet podkrovie s novou plávajúcou podlahou, vymaľovaním a zateplením. Dom je napojený na verejnú kanalizáciu, kúrenie riešené plynom alebo tuhým palivom. Elektrická prípojka na 380V.

Rodinný dom ponúka nielen pohodlie mesta ale zároveň je zachované súkromie s menším bezstarostným pozemkom. Kto hľadá presne tento typ domu tak toto je tá správna príležitosť, ktorá sa často nenaskytne. Dom sa dá využiť aj na podnikateľské účely vzhľadom na polohu prípadne na home office.

V cene je zahrnutý bazén a jeho vybavenie, kuchynská linka s umývačkou riadov, sporák, terasové sedenie

 Cena nehnuteľností: 199 000 € (cena je vrátane kompletného realitného a právneho servisu).Ak Vás moja ponuka oslovila, rada Vás privítam na osobnej prehliadke domu, ktorú Vám zabezpečíme na čísle  0918 284 743.Uvedená cena je vrátane provízie RK. V tejto konečnej cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných zmlúv, administratívne služby na katastri nehnuteľností, správny poplatok na katastri a poplatky za overenia podpisov u notára. Pre kupujúceho zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
1
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Bazén:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.