Nadštandardná novostavba RD 4+kk, Bánovce nad Bebravou časť Malé Chlievany- typ TRIO B1

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
170 m
2
Plocha pozemku:  
447 m
2
okres Bánovce nad Bebravou
Bánovce nad Bebravou
pred 131 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 52 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Chopte sa neopakovateľnej príležitosti a staňte sa súčasťou výnimočného projektu pre rodinné bývanie - projektu HREŽĎOVSKÉ LÚKY. VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám ponúka EXKLUZÍVNE na predaj  rodinné domy vo viacerých alternatívach s možnosťou odpredaja v stave holodom alebo štandard.

Luxusný poschodový rodinný dom sa nachádza v radovej zástavbe. Do domu sa vchádza na prízemí (1. NP) cez zastrešené závetrie do vstupného zádveria s dostatočným priestorom na vstavanú skriňu a k dispozícii je samostatné WC s umývadlom. Denná časť je dispozične riešená cez otvorené priestory. Tvorí ju kuchyňa so vstupom do komory a obývacia izba (vrátane jedálne) s miestom pre osadenie krbovej vložky a s východom na terasu a do záhrady. Ďalej dennú časť tvorí práčovňa a sklad s východom na terasu a do záhrady. Súčasťou domu je garáž pre 1 vozidlo s prechodom do technickej miestnosti pod časťou schodiska, pričom pred domom je možnosť pre 2 parkovacie státia.

Do nočnej časti na poschodí (2. NP) sa prechádza schodiskom z obývacej izby prízemia cez chodbu. Tvoria ju 3 izby- spálňa a 2 detské izby. Z chodby je prístupná kúpeľňa s oknom, v ktorej je priestor pre vaňu, sprchu a umývadlo, samostatné WC s umývadlom, sklad a taktiež prístup na terasu nad časťou garáže. Doplatok za štandard 21.300,- Eur. Veľkosť pozemku podľa výberu: 447 m2, 397 m2, 451 m2. V cene tohto domu je zarátaný pozemok o veľkosti 447 m2 (projekt domu Trio B1). 

Ponúkame Vám moderné bývanie priamo v lone prírody s jedinečným výhľadom. Toto pohodlné bývanie poskytuje výhody bývania v rodinnom dome v kľudnej okrajovej časti dedinskej zástavby a zároveň imponuje dobrou dostupnosťou priamo do centra mesta Bánovce nad Bebravou.

Veľmi radi sa s Vami stretneme osobne, preberieme všetky vhodné možnosti pri výbere pozemku a rodinného domu. Taktiež je samozrejmosťou bezplatné finančné poradenstvo pri Vašom rozhodovaní. 

Chcete alebo potrebujete svoje nové bývanie, ale práve nemáte podmienky na schválenie hypotéky?

Kúpu pozemkov viac neodkladajte, ceny budú stále iba rásť! Stačí uhradiť od 15% z kúpnej ceny a na zvyšok máte čas niekoľko rokov. K vyplateniu môže dôjsť kedykoľvek počas doby rezervácie v hotovosti, úverom alebo po získaní hypotéky. Nehnuteľnosť je možné aj priebežne splácať podľa svojich možností.

Možná rezervácia až na niekoľko rokov už dnes!!!

Rezervačný poplatok je minimálne 15% z kúpnej ceny nehnuteľnosti.

Ideálne riešenie, ak:

• Potrebujete viac času na získanie hypotéky alebo potrebného obnosu financií

• Máte možnosť výhodne kúpiť, no potrebujete hotovosť ihneď.

Ďalšie informácie  Vám radi poskytneme na tel. čísle 0915 753 000, alebo mailom: mangundova@vasereality.sk

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Ďalších ponuky nájdete na vasereality.sk.  Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.