ID:002-123-STK3a Rozostavaný dom na predaj v obci Uľanka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
81 m
2
Plocha pozemku:  
322 m
2
okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
pred 87 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 77 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ID:002-123-STK3a Ponúkame na predaj rozostavaný dom nachádzajúci sa v tichej a pokojnej časti mesta Banská Bystrica v Uľanke, využiteľný na trvalé bývanie alebo ako rekreačný dom. Je postavený v blízkosti lesa, ktorý je zaujímavý nie len pre hubárov ale aj turistov a cyklistov. Jeho poloha je významná aj z toho dôvodu, že neďaleko je horské stredisko Donovaly navštevované tak v lete ako aj v zime turistami, lyžiarmi, bežkármi, cyklistami ako aj mašermi so záprahovými psami a to nie len zo Slovenska ale aj zahraničia. Taktiež sa v blízkosti nachádzajú pútnické miesto Staré Hory a Špania dolina, ktoré sú celoročne navštevované turistami. Zo základnej občianskej vybavenosti sú tu potraviny, pošta, pohostinstvo, zastávka MHD... Mesto Banská Bystrica je dostupné do niekoľko minúť autom a aj MHD.

Predávaný dom je zapísaný v katastri nehnuteľností ako rozostavaná stavba, čo je výhodou z pohľadu možnosti stavebných úprav kupujúcim podľa svojich predstáv pred kolaudáciou. Kompletnosť rozostavaného objektu je približne na 90% Pozostáva z prízemia so vstupnou chodbou, obývačkou, kuchyňou, kúpeľňou s toaletou a jedným poschodím s dvoma izbami, pričom zastavaná plocha je 44 m2, obytná 81 m2, celková rozloha pozemku vrátane zastavanej plochy je 323m2. Pri dome je možnosť parkovania dvoch motorových vozidiel a záhrada je dostatočne veľká pre vybudovanie altánku alebo inej drobnej stavby.

Cena 149.900€ je schválená majiteľom a zahŕňa kompletný právny servis, hypotekárne poradenstvo a všetky poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti.

Okrem foto vyobrazenia je pre Vás pripravená 3D prezentácia:

my.matterport.com/show/?m=niuhbcNfgk5

my.matterport.com/show/?m=Xu9dUrqenaN

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.