IBA U NÁS: Rodinný dom na Malachovskej ceste, Radvaň

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
206 m
2
Plocha pozemku:  
749 m
2
okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
Malachovská cesta
pred 93 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 22 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária MAXISS ponúka na predaj rodinný dom na výbornom mieste na Malachovskej ceste v Banskej Bystrici v časti Stupy.

Rodinný dom je 3-podlažný, a pozostáva z dvoch samostatných bytových jednotiek pričom na 1. N.P. sa nachádza vstupná miestnosť do domu, a bytová jednotka pozostávajúca z izby prepojenej s kuchynským kútom, spálne, kúpeľňa s WC, dvoma ďalšími miestnosťami a sušiarne v ktorej sa nachádza plynový kotol ktorý bol vymenený za nový v roku 2010. Toto podlažie bolo kompletne zrekonštruované v roku 2017. Na 1. poschodí sa nachádza chodba, tri izby, kuchyňa so špajzou, kúpeľňa a samostatné WC. Kúpeľňa a WC sú pôvodné ale zachovalé. V podkroví sa nachádzajú dve miestnosti z ktorých jedna je využívaná ako pracovňa a druhá je využívaná ako sklad. Za rodinným domom sa nachádza samostatne stojaca garáž pre dve autá. Na streche garáže ktorá je osadená do svahu je vybudovaný sklad. Výmera pozemku je 749 m2 a jedná sa o mierny juhovýchodný svah.

Rodinný dom bol postavený v roku 1970 ako tehlový, strešná krytina je plechová. V dome boli vymenené pôvodné okná v obytných miestnostiach za nové plastové, rozvody elektrickej energie sú realizované meďou. Dom je napojený na rozvod vody, elektrickej energie ako aj rozvod plynu a je napojený aj na verejnú kanalizáciu. Na pozemku sa nachádza studňa o hĺbke 12 m v ktorej je pitná voda. Súčasťou kúpy je aj nábytok v dome okrem koženej sedačky a manželskej postele. Veľká časť nábytku je vstavaným nábytkom. Náklady spojené s bývaním sú vo výške 435 000 € plyn a 45 EUR elektrická energia + spotreba vody.

Rodinný dom je v dobrom technickom stave a je v súčasnosti využívaný. Po malých úpravách je ho možné využívať aj na podnikateľské účely alebo na spodnom podlaží ako ambulanciu lekára prípadne zubnú ambulanciu a na ďalších podlažiach na bývanie. Súčasťou rodinného domu je aj pozemok so záhradou o celkovej výmere 749 m2.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: IBA U NÁS: Rodinný dom na Malachovskej ceste, Radvaň

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.