Predaj rodinného domu v Banskej Bystrici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
120 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
pred 82 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 79 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

XEMAR (kristina.jurgova@xemar.sk alebo 0948 385 289), ponúka na predaj Rodinný dom v obci Riečka, vzdialenej 7km severozápadne od centra mesta Banská Bystrica.

Jedná sa o tehlový rodinný dom kombinovaný s kameňom, o celkovej rozlohe pozemku 405m2. Zastavaná plocha domu je cca 89 m2. Dom má dve podlažia a celkom 4 izby.

Dispozícia domu na 1. podlaží:

Pozostáva z priestrannej vstupnej predsiene, z ktorej je samostatný vstup priamo do kuchyne aj s veľkorysou jedálenskou časťou. Ďalej sa nachádza samostatná priestranná obývacia časť, s plynulým prechodom do spálne, ktorá ale môže slúžiť aj ako iná denná časť, vzhľadom na to, že z nej zároveň vedie vstup na terasu a záhradu. Súčasťou tohto podlažia sú aj dve kúpeľne a dve WC. Jedna kúpeľňa je s vaňou a osobitným WC. Druhá kúpeľňa je so sprchovacím kútom a WC. Nachádza sa tu tiež samostatná, menšia kotolňa.

Dispozícia domu na 2. podlaží:

Pozostáva z menšej chodby, momentálne spoločenskej časti, z ktorej vedú samostatné vstupy do dvoch útulných, podkrovných izieb.

Podlažia sú prepojené dreveným schodiskom. 

Dom bol kompletne zrekonštruovaný v roku 2019. Menené boli všetky rozvody elektriny, vody, odpadu, kúrenia, kde boli menené aj nové radiátory. Kanalizácia je vyriešená formou septika. Ďalej boli menené nové plastové okná, laminátové podlahy, stierky na stenách, drevené obklady na stenách, drevené stropy, dlažba v predsieni, dlažba a obklad aj s novou sanitou v kúpeľniach a WC, interiérové aj exteriérové dvere. Celý objekt bol zateplený 8cm polystyrénovou izoláciu. Rekonštruovaný bol taktiež celý krov, kde jeho poškodené časti boli kompletne vymenené a tie zachovalé boli zrenovované a spevnené príložkami. Vymenená bola aj nová strešná krytina. Kúrenie je zavedené kotlom na tuhé palivo, ktoré je aj možné zmeniť na tepelné čerpadlo.

K domu prislúchajú dve kryté terasy, trávnatá záhrada pri vyregulovanom potôčiku s murovaným krbom, detským kútikom, kôlňa a dreváreň. Okolie domu je čiastočne dláždené zámkovou dlažbou, sypaným štrkom a okrasnou skalkou na priedomí.

Nakoľko sa tento rodinný dom nachádza priamo v obci, prístup k nemu je absolútne bezproblémový, priamo z obecnej cestnej komunikácie.

Obec má celkovo 793 obyvateľov, na základe čoho je najväčšou obcou s pomedzi okolitých obcí. V obci sa nachádzajú dve prevádzky potravín so zmiešaným tovarom, pohostinstvo, kultúrny dom, ihriská a chatárska oblasť. 

Cena nehnuteľnosti je 219 000,- EUR.

V prípade záujmu ma kedykoľvek kontaktujte: kristina.jurgova@xemar.sk / 0948 385 289.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.