Predaj, rodinný dom Banská Bystrica, Šalková

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
400 m
2
Plocha pozemku:  
600 m
2
okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
pred 297 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 268 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj dvojgeneračný 6-izbový rodinný dom v Banskej Bystrici, časť Šalková. Dom bol postavený v roku 1984, prešiel čiastočnou rekonštrukciou a je napojený na nasledovné inžinierske siete: Elektrina, plyn, voda, kanalizácia. Zastavaná plocha domu je 200 m2, úžitková plocha domu je cca 400 m2. Celý pozemok má rozlohu 600 m2.

Dom je dvojpodlažný a sčasti podpivničený, postavený je z kvadry, strecha je sedlová pokrytá pozinkovaným plechom. Kúrenie je kombinované - zabezpečené plynovým kotlom a pecou na pevné palivo (drevo aj uhlie), ktoré dodávajú teplo do radiátorov v celom dome. Ohrev teplej vody zabezpečuje 180 litrový elektrický bojler. Kvalitné plastové okná aj dvere s dekorom dreva boli namontované pred 3 rokmi.

Obidve podlažia a pivnicu spájajú vnútorné pohodlné schody s dreveným zábradlím, celé schodisko je presvetlené vysokými oknami. Vrchné podlažie je možné uzavrieť vďaka namontovaným uzamykacím dverám. Takto je možné každé podlažie využívať samostatne ako 2 oddelené bytové jednotky, pričom ako vstup na poschodie sa môžu použiť pre tento účel vytvorené vonkajšie schody.

Členenie domu je nasledovné: Do domu sa vstupuje cez predsieň, ktorá je od obytnej časti oddelená presklenými dverami. Na prízemí sa nachádza priestranná hala, z ktorej sa vstupuje do veľkej obývacej izby, do spálne, do kuchyne, do kúpeľne s WC a do komory. V obývacej izbe sa nachádza dominantný krb. Súčasťou kuchyne je jedáleň aj murovaná špajza, z jedálne je spravené uzatvárateľné servírovacie okno do obývacej izby. Kúpeľňa je spoločná s WC, nachádza sa v nej vaňa.

Na poschodí sa nachádza hala, z ktorej sa vchádza do 4 veľkých samostatných izieb, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a komory. V obývacej izbe je laminátová podlaha, v ostatných izbách je PVC. Vedľa kuchyne je jedáleň, priamo v kuchyni sa nachádza murovaná špajza. Zo vstupnej chodby na poschodí je aj vstup na podkrovie, ktoré slúži ako uskladňovací priestor.

V pivničných priestoroch sa nachádza bezpečne uzatvorená technická miestnosť - kotolňa s plynovým kotlom, pecou na pevné palivo a elektrickým bojlerom. Je tu aj miestnosť pre uskladnenie paliva, sklad a 2 špajze na uskladnenie potravín.

Dom disponuje aj naozaj veľkorysými lodžiami: Vrchné poschodie má výstup na lodžie z 3 izieb, dolné poschodie z 1 izby. K domu tiež prináleží priestranná garáž s montážnou jamou, z ktorej vedú dvere priamo do vstupnej haly domu.

Celý pozemok je rovinatý, okrem domu sa na ňom nachádza aj skleník, záhradný krb s altánkom a posedením a 2 kôlne. Záhrada za domom je orientovaná na juhozápadnú stranu, čo spolu s polohou zabezpečuje dostatok prirodzeného svetla a tepla. Je udržiavaná, nachádzajú sa v nej ovocné stromy a postačujúci priestor pre pestovanie zeleniny, ... Okolo domu je položená zámková dlažba.

Možnosť financovania cez hypotekárny úver . Zabezpečíme Vám finančný prepočet kúpy nehnuteľnosti cez najvýhodnejšiu hypotekárnu banku, tak aby ste neprišli o rezervačný poplatok. Online kontrola Vašej solventnosti a finančných možností.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0903 503 355 alebo na hanadubovska@haloreality.sk. ID ponuky: BB-40164

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH

- na našom webe nájdete viac ako 1000 referencií spokojných klientov

- nestrannosť pri obchode

- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými maklérmi

- vo vybraných lokalitách pri exluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a nakreslíme aj pôdorys

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- naše služby neustále zdokonalujeme/zaujíma nás váš názor

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.