EKOREAL- Banská Štiavnica-PREDAJ RD v REKONŠTRUKCII pod historicky krá

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
299 m
2
Plocha pozemku:  
297 m
2
Počet izieb:  
6-izbový dom
okres Banská Štiavnica
Banská Štiavnica
pred 318 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 313 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám rodinný dom v lokalite mimoriadneho významu, v starobylom meste Banská Štiavnica bohato opradeného skvostnou históriou, za ktorú by sa nemuselo hanbiť žiadne svetové mesto. Mesto spolu aj s technickými pamiatkami v okolí je zapísané do Zoznamu svetového kultúrneho a prírodného dedičstva UNESCO. Je šťastie a česť vlastniť nehnuteľnosť práve na tomto mieste zemegule.

Rodinný dom je postavený pod kalváriou na parcele veľkej 431 m2, z čoho zastavané plochy a nádvoria predstavujú 134 m2. Nehnuteľnosť pozostáva z troch podlaží: suterén, prízemie a podkrovie.

Suterén: do suterénu sa dá zísť schodiskom z prízemia domu, ako aj samostatným vchodom zo záhrady. Dispozične je rozčlenený na wellness časť- jacuzzi a oddychová miestnosť so sprchou a WC, ktoré je priechodné do hosťovskej izby, do ktorej sa dá vstupovať aj z chodby. Hneď vedľa je ďalšia hosťovská izba so samostatnou kúpeľňou a WC, hneď oproti je veľký priestranný šatník, vedľa schodiska je technická miestnosť a hneď pri vchodových dverách kuchyňa.

Prízemie: do domu sa vchádza hlavným vchodom od ulice do predsiene, v ktorej hneď pri vchodových dverách je samostatné WC, schodisko, priamo vchod do veľkej priestrannej haly spojenej s kuchyňou, jedálňou a dennou-spoločenskou miestnosťou. Za schodiskom je diskrétne umiestnená spálňa so šatníkom a veľkou kúpeľňou.

Podkrovie: nám ponúka maximálne súkromie s dvoma spálňami, dennou-spoločenskou miestnosťou a priestrannou kúpeľňou spojenou s WC .

V celom dome sú kvalitné plastové okná a svetlíky veľkých rozmerov, takže každý kút tejto nehnuteľnosti je krásne presvetlený. Na terasu a balkóny sa vychádza 3 francúzskymi dverami a 7 balkónovými dverami. Balkón sa vinie okolo domu v tvare L. V každej miestnosti, na každom podlaží je položené podlahové trúbkové kúrenie, komín je dvojvrstvový nerezový-v obývacej izbe na prízemí miesto na teplovzdušný krb, celá nehnuteľnosť je zastrešená kvalitnou keramickou krytinou a zabezpečenie objektu bleskozvodom.

Na zhotovení domu vidieť, že majitelia si dom rekonštruovali podľa svojich predstáv a dali si na kvalite materiálov ako aj architektúre veľmi záležať, je potrebné ešte mnohé dokončiť... treba si zapnúť vlastné videnie ktoré má každý z nás trochu iné a je možné zistiť že všetko do seba zapadá a pôsobí veľmi harmonicky a usporiadane..

Nehnuteľnosť je vhodná pre budúcich majiteľov hľadajúcich malý luxus a výnimočnosť miesta, ktorým toto určite je.

Cena nehnuteľností 83 000.- EUR

Neváhajte nás kontaktovať ohľadne obhliadky, veľmi radi Vás budeme sprevádzať na Vašej ceste za vysnívaným domovom.

KONTAKT na makléra:

Marcela Tokárová

0917 777 452

marcela.tokarova@ekoreal.sk

EKOREAL realitná kancelária Banská Bystrica

Servis realitnej kancelárie zahŕňa:

1. Kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane dohodnutia podmienok a vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností.

2. Notárske poplatky pri overovaní podpisov.

3. Kolkové známky pri podaní návrhu na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností.

4. Pre-scoring minimálne u 3 hypotekárnych bánk do 48 hodín pred zložením zálohy, kompletné hypotekárne poradenstvo a výber hypotéky presne podľa Vašich možností.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
4+
Počet balkónov / loggií:
2
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.