NADŠTANDARD 7-IZBOVÝ RODINNÝ DOM,DVOJGENERAČNÝ,PREDAJ,KÚPEĽNÁ,BARDEJOV

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
243 m
2
Plocha pozemku:  
596 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
okres Bardejov
Bardejov
pred 90 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 85 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Zenith Reality Vám ponúka na predaj priestranný 7-izbový trojpodlažný rodinný dom na Kúpeľnej ulici v Bardejove. Rodinný dom sa nachádza v tichej lokalite, s výbornou dostupnosťou do centra mesta. Celková rozloha predstavuje 706 m2. Rozloha zastavanej plochy je 110 m2, podlahová plocha domu predstavuje 243 m2. Rozloha pozemku sa rozprestiera na 596 m2 s rovinatým terénom s krytým parkovaním.

Dom je zateplený a obvodové murivo je z tehál. Dom bol kompletne postupne rekonštruovaný pred 16-timi rokmi vrátane rekonštrukcie strechy a interiéru. Na vykurovanie slúži čerstvo nový plynový kotol značky Bosch.

Dispozícia domu pozostáva z dvoch podlaží a prízemia. Dom poskytuje dvojgeneračné využitie.

Prízemie pozostáva z kuchyne, dvoch izieb, kúpelne, technickej miestnosti a komory. Prvé podlažie zahŕňa priestrannú jedáleň s obývačkou, kuchyňu s výstupom na záhradu a kúpelňu. Druhé podlažie je obytným podkrovým a zahŕňa tri spálne s kúpelňou a šatníkom.

Záhrada poskytuje zaručený oddych vďaka vonkajšiemu posedeniu pri krbe, na hojdačke s výhľadom na vysadené ovocné stromy či detský záhradný domček s pieskoviskom. Domček ostáva zariadený vrátane vonkajšieho vybavenia.

Lokalita poskytuje výbornú občiansku vybavenosť. V blízkosti sa nachádzajú obchody, reštaurácie, školy, autobusová a vlaková stanica.

Cena za uvedený rodinný dom s pozemkom je 360.000,-/€. Uvedená cena je kompletná, v ktorej je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti. Túto ponuku je možné financovať cez HÚ. V prípade záujmu Vám náš hypotekárny špecialista pomôže s výberom najvýhodnejšej ponuky na trhu a zabezpečí celý servis a sprostredkovanie hypotekárneho úveru.

Zodpovedný maklér: Iveta Otrošinová, kontakt 0902 528 598, email: otrosinova@zenith-reality.sk

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
3
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.