Veľkorysý 5-izb. dom na priestrannom 10á pozemku s bazénom okr.Senec

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
387 m
2
Plocha pozemku:  
1085 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Senec
Bernolákovo
pred 127 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 111 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V exkluzívnom zastúpení Vám ponúkame na predaj 5–izbový rodinný dom, nadštandardne navrhnutý a vkusne zariadený v južanskom štýle, s bazénom, podnikateľským priestorom, záhradným domčekom, priestrannou terasou a prístreškom pre 2 autá. Je napojený na všetky inž. siete a má aj studňu.

Lokalita: Rodinný dom sa nachádza v intraviláne Bernolákova, okres Senec. Vzdialený len 20km od Bratislavy. Nachádza sa v blízkom dosahu autobusovej a železničnej dopravy. Bernolákovo ponúka dobrú občiansku vybavenosť, materskú školu, základnú školu, zdravotné stredisko, kultúrne zariadenie, sieť obchodov, kaštieľ, peknú prírodu, cyklotrasy.

Výmera a popis: Stavba je s atypickým pôdorysom v tvare L s úžitkovou plochou 387,2m². Stavba je podpivničená, s dvomi nadzem. podlažiami. Prvé podzemné podlažie (1.PP) má rozlohu 34,3m². Prvé nadzemné podlažie (1.NP) má rozlohu 195,4m² a druhé nadzemné podlažie (2.NP) má rozlohu 157,5m², má balkón s rozlohou 2,9m² a veľkú terasu s rozlohou 32,5m².

Ponúkaný dom bol kompletne zrekonštruovaný. Orientovaný na JV. Rodinný dom sa nachádza na pozemku s výmerou 1085m². Má zastrešené parkovacie státie pre dve autá vo vnútri dvora. Súčasťou domu a benefitom je nebytový priestor, (drevený domček) orientovaný na ulicu, vhodný na podnikanie s dobrou viditeľnosťou a dostupnosťou. Nový majiteľ ho môže využiť na podnikanie, ale môže ho aj premiestniť a rozšíriť si tak predzáhradku. Za domom je drevený záhradný domček o výmere cca. 25m2.

Exteriér domu je pekne udržiavaný a doplňuje ho zeleň, kríky, farebné kvety, stromy a záhony atypických tvarov. V centrálnej časti záhrady sa nachádza moderný bazén s príslušenstvom. Okolie bazéna a terasa sú vydláždené pieskovcovo kamennou dlažbou. Zavlažovanie trávnika a porastu je zabezpečené v celej časti severne od domu, napojené na studňovú vodu.

Dispozičné riešenie: 1.PP : pivnica, 1.NP: predsieň, chodba, kúpeľňa a samostatné WC s umývadielkom, kuchyňa prepojená s obývačkou, priestranná spoločenská miestnosť s vlastnou kúpeľňou s WC, ktorá má aj samostatný vstup a je možné ju využiť ako samostatný byt napr. na dvojgeneračné bývanie alebo kanceláriu.

2.NP: chodba, dve samostatné detské izby (balkón), kúpeľňa s WC, šatník a spálňa s terasou.

Vybavenie domu: Dom je postavený z kvalitných materiálov. Strecha je sedlová pokrytá strešnou krytinou. Murivo je z monolitického betónu. Deliace konštrukcie sú tehlové. Omietky vápenito štukové a na prízemí sa nachádzajú klenbové vstupné otvory. Dom je zabezpečený bezpečnostným zariadením, s sms notifikáciou na alarm.

V celom dome sú dvere drevené a hladké dyhované, plastové okná. V obytných miestnostiach je plávajúca laminátová podlaha. Podlaha ostatných miestností je vydláždená keramickou dlažbou. Krby (2x) a stena v obývačke sú obložené prírodným kameňom. Vykurovanie (plynom) je teplovodné podlahové na prízemí a poschodie je vykurované radiátormi. Kuchynská linka v tvare U je vyrobená na mieru so zabudovanými spotrebičmi (mikrovlnná rúra, teplovzdušná rúra, varná doska, umývačka riadu) a s americkou chladničkou, v modernom štýle s barovým pultom. Dom sa predáva čiastočne zariadený. Je moderný s doplnením vintage štýlu, s prepracovanými detailmi, dreveným nábytkom, výbornou výbavou elektronického zariadenia, plne klimatizovaný a slnečný. Rodinný dom ponúka naozaj komfortné bývanie.

Mesačné náklady na bývanie pre 5-člennú rodinu: 100€ plyn (kúrenie, teplá voda), 83€ el. energia (zahŕňa aj bazénové čerpadlo), 30€ voda (plus napúšťanie bazénu), 20€ internet.

Cena vrátane provízie: 470.000€

Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 19 rokov!

Ponúkame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami: homestaging, interiérové poradenstvo, služby architekta, služby znalca, hypotekárneho poradcu a právnika. Využite komplexné služby v oblasti realít! Bližšie informácie nájdete aj na našej web stránke kluc.sk, mail: tomcikova@kluc.sk, tel.: 0949 231 313.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
3
Počet balkónov / loggií:
3
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Bazén:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: Veľkorysý 5-izb. dom na priestrannom 10á pozemku s bazénom okr.Senec

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.