IBA U NÁS! Na predaj dvojpodlažný podpivničený RD v obci Blahová.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
800 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Dunajská Streda
Blahová
pred 179 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 149 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj dobre situovaný rodinný dom v obci Blahová.

Rodinný dom je dvojpodlažný, celý podpivničený, s plochou strechou. K domu prislúcha garáž, hospodárska budova, kôlňa, dve studne a priestranná záhrada. Zastavaná plocha domu je 94m2, hospodárska budova má rozlohu 61m2 a kôlňa 25m2. Rozloha pozemku je 800m2.

V pivnici je kotolňa, tri miestnosti a chodba so schodiskom do bytových priestorov. Do pivnice je aj samostatný vchod z vonku, zo zadnej časti domu.

V kotolni sa nachádza kotol ústredného kúrenia na tuhé palivo, elektrický zásobníkový ohrievač úžitkovej vody, čerpadlo – darling úžitkovej vody a studňa, ktorá je narážaná do hĺbky 6m, priemer 54mm, má ručné čerpadlo, rok výstavby 1981.

Podpivničenie je zapustené 1,3m od terénu so zvislou izoláciou proti zemnej vlhkosti, stropy sú železobetónové s rovným podhľadom a schody sú tiež železobetónové. Nosné steny sú murované s porobetónových kvádrov o hr. 0,42m a fasádne omietky sú z brizolitu.

Na prvé nadzemné podlažie sa dá dostať vstupným schodiskom z prednej strany domu.

Dispozične prvé nadzemné podlažie pozostáva zo zádveria, chodby, kuchyne, dvoch priestranných izieb, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou. Napravo od vstupu je vchod do garáže, pivnice a schodisko na druhé podlažie. Okná z prednej časti domu boli vymenené za plastové, zadné sú pôvodné.

Na druhom nadzemnom podlaží je hala, tri izby, kúpeľňa a rozľahlá terasa. V kúpeľni sa nachádza oceľová smaltovaná vaňa a umývadlo.

Podlahy miestností a chodby sú z PVC v zachovalom stave.

Dom má aj samostatný bočný vchod s malou predsieňou a vstupom do kuchyne, v prípade potreby sa dá upraviť na dve samostatné bytové jednotky.

Za domom sa po ľavej strane nachádza hospodárska budova s garážou, práčovňou, skladom a kôlňou. Nosné steny sú murované z pálených tehál a porobetónových kvádrov o hr. múru 0,35m. Strecha je plochá, pokrytá zváranou živičnou krytinou. Vonkajšie omietky sú z brizolitu, podlahy betónové. Objekt má rozvody studenej vody a kanalizácie. Výstavba HB je z roku 1980 a prístavba k HB je z roku 1985.

Medzi domom a hospodárskou budovou sa nachádza druhá studňa, narážaná do hĺbky 6m, má priemer 54mm a ručné čerpadlo, rok výstavby 1981. Prípojka kanalizácie je vedená od rodinného domu do žumpy s objemom 25m3. Spevnené plochy a chodníky tvoria 123m2.

Za záhradou sa nachádzajú dva pozemky s ovocnými stromami, ktoré má súčasný majiteľ v dlhodobom prenájme. Majú rozlohu 411m2 a 1484m2.

Obec sa rozprestiera na Žitnom ostrove pri ramene Malého Dunaja. Okresné mesto Dunajská Streda je vzdialené 23km, Bratislava 33km. V blízkosti je kanál Malinovo-Blahová a Klátovský kanál. V obci sa nachádza obecný úrad, reštaurácia, obchod, pošta, základná a materská škola a pôsobí tu futbalový klub.

Energetický certifikát -G

Odkaz na 3D prezentáciu: https://my.matterport.com/show/?m=dhPtZJzwK1c

Kontakt na makléra:

Radovan Rothacker

RADO Reality Group

Tel.: +421905635073

E-mail: rothacker@radoreality.sk

radoreality.sk

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Spôsob kúrenia:
Lokálne palivové
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno

Na mape: IBA U NÁS! Na predaj dvojpodlažný podpivničený RD v obci Blahová.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.