REZERVOVANÉ / Veľký rodinný dom a pozemok, 9 obytných miestností, Blatné, okres Senec

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
284 m
2
Plocha pozemku:  
2860 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
okres Senec
Blatné
pred 246 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 149 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Konfido predáva 9-izbový rodinný dom s krásnym bazénom a veľkou udržiavanou záhradou, Blatné, okres Senec.

Priestranný rodinný dom sa nachádza v kľudnej časti obce, mimo hlavnej cesty, na pozemku s rozlohou 2860 m2.

Ponúkaný rodinný dom vo veľmi dobrom stave, samostatne stojaci, tehlový a zateplený, možné bývať ihneď, Rozmery pozemku sú 22 x 130 m, pozemok je oplotený zo všetkých strán, pozemok hraničí Stoličným potokom.

Na pozemku okrem domu leží aj krytý bazén so zázemím ako sprcha, kúpeľňa, toaleta, sauna, technická miestnosť. Bazén má presklenú jednu stenu s terasou a s pekným výhľadom na vlastný pozemok smerom na juh. Bazén s rozmermi 4x7 m má protiprúd. Na budovu bazéna so zázemím je možné stavať nadstavbu.

Medzi domom a budovou bazéna je krásna a priestranná terasa s vonkajším krbom, terasa je chránená pred slnkom, okolie terasy je zatrávnené.

Úžitková plocha domu je 284 m2, dom má garáž pre dve autá parkované za sebou (41 m2), plus tri pivnice. Tento 9-izbový dom je možné po drobných úpravách využívať aj ako dvojgeneračnú rezidenciu. Dom (aj budova bazéna) je napojený na všetky inžinierske siete – kanalizácia, plyn, elektrina, obecná voda a dve studne (jedna pri bazéne a druhá na konci pozemku), po celom pozemku sú rozvody vody (8 polievacích napájaní) pre polievanie záhrady a taktiež okruhy automatického závlahového systému. Kúrenie v dome je zabezpečené plynovým kotlom. Pôvodný dom zo 60-tych rokov bol zrekonštruovaný a dostavaný novostavbou v roku 1999.

Dom je dispozične riešený nasledovne:

Prízemné podlažie má dvojgaráž, vstupnú chodbu, chodbu, šatník, samostatnú toaletu, kúpeľňu s vaňou a zázemím pre spotrebiče, kúpeľňa s murovaným sprchovým kútom, komoru, dve izby (jedna prechodná), kuchyňa je spojená schodiskom s pivnicou, a ešte jedna izba. Kuchyňa je vybavená veľmi peknou kuchynskou linkou so spotrebičmi (Electrolux), má aj priestor pre stolovanie. Na prízemnom podlaží sa nachádza ešte jedna kuchyňa pre zaváranie a zázemie pre prácu na záhrade.

Prvé poschodie je spojené s prízemím vkusným a priestranným schodiskom, betónové schodisko, drevo. Na poschodí sa nachádza veľký otvorený priestor so vstupmi do jednotlivých miestností ako štyri samostatné neprechodné spálne (dve majú spoločný balkón), jedna prechodná miestnosť slúžiaca ako herňa a cez ňu sa vchádza do samostatnej izby, z ktorej je nádherný výhľad na vlastný pozemok a okolie. Kúpeľňa na poschodí má vaňu, sprchový kút a dvojumývadlo, toaleta je samostatná. Ďalej sa na poschodí nachádza oddychový priestor s roldorovou skriňou, v ktorej je zároveň predpríprava na kuchyňu. Prvé poschodie je klimatizované (Daikin).

Podlahy domu sú dlažba, korok a plávajúca podlaha. Vstup do podkrovia je zabezpečený sklápacími schodmi. Nehnuteľnosť nemá energetický certifikát. Okná v dome sú plastové, strešné okná Velux.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti je 380.000,-Eur (vrátane vybavenia, strojov a zariadení v dome) vrátane všetkých poplatkov súvisiacich s nadobudnutím vlastníckeho práva k nehnuteľnosti.

Kontakt 0911410278 alebo kamil@konfido.sk, Kamil Krebes.

Ďalšie zaujímavé ponuky nehnuteľností nájdete na www.konfido.sk

Popis lokality

http://www.konfido.sk/property/rodinny-dom-9-izbovy-kryty-bazen-a-velka-zahrada-blatne/

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
3
Počet WC:
3
Počet balkónov / loggií:
1
Okná:
Plastové
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno
Záhrada:
áno
Oplotenie pozemku:
áno
Šatník:
áno
Altánok:
áno
Vonkajší kozub:
áno
Bazén:
áno
Sauna:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: REZERVOVANÉ / Veľký rodinný dom a pozemok, 9 obytných miestností, Blatné, okres Senec

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.