Exkluzívne iba u nás! Rodinný dom s veľkým pozemkom Borčice!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
925 m
2
okres Ilava
Borčice
pred 134 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 134 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka starší murovaný rodinný dom nachádzajúci sa v obci Borčice. Dom sa nachádza vo vedľajšej vybudovanej ulici na pozemku s rozlohou 925 m2. Murovaný dom bol postavený v 70-tych rokoch, prešiel viacerými rekonštrukciami.

Zastavaná plocha domu je približne 90 m2, aktuálne je na bývanie využívané iba prízemie. Dom má železobetónový strop („deku“) a po rekonštrukcii je možnosť využitia aj priestoru poschodia, kde je priestor pre ďalšie izby. Približne 1/3 domu je podpivničná. Dom je napojený na obecný vodovod, zároveň má aj vlastnú studňu. Odpad je momentálne riešený formou žumpy, ale pred domom vedie aj kanalizácia, na ktorú je možné sa pripojiť. Kúrenie je zabezpečené prostredníctvom plynových gamatiek.

Dispozične dom pozostáva z priestrannej vstupnej haly, spálne , kúpeľne, veľkej komory s výstupom na povalu, kuchyne s jedálňou a veľkej obývačky. Na povale je priestor na vybudovanie ďalších izieb. Dom má obrovský potenciál a po rekonštrukcii dokáže dom svojim novým majiteľom ponúknuť krásne bývanie a 4-5 obytných izieb. Na pozemku sa nachádza aj druhý malý domček z nepálenej tehly, ktorý má rozlohu približne 45 m2 a určite ho oceníte pri rekonštrukcií domu na odkladanie stavebného materiálu a náradia. Po zrekonštruovaní Vám môže slúžiť ako garáž, či dielňa.

Dom sa nachádza vo vybudovanej ulici s asfaltovou cestou a chodníkmi, takže budúci majitelia nebudú rušení budúcou výstavbou v okolí. Pozemok má pravidelný obdĺžnikový tvar, je rovinatý a slnečný. Bonusom je viacero ovocných stromov a veľký orech. V zadnej, užšej časti pozemku je priestor pre zeleninovú záhradku budúcej pani domácej.

V obci Borčice nájdeme potraviny, pohostinstvo, futbalový štadión, autobusové zastávky. Toto miesto má vynikajúcu polohu z hľadiska dostupnosti do okolitých miest, kde je kompletná občianska vybavenosť - Nemšová 3 km; Dubnica nad Váhom 6 km; Trenčianska Teplá 7 km Trenčín 15 km, diaľnica D1 3 km.

Ponuka je ideálna pre ľudí hľadajúcich pre svoj život kľudné miesto na bývanie ktoré sa nachádza na dedine, v blízkosti prírody a zároveň je ľahko dostupné z okolitých miest. Dom nedisponuje energetickým certifikátom.

Cena domu: 94 900,- Eur

Ing. Michal Mišovec

RADO Reality Group

Tel: +421 904 887 338

E-mail: misovec@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
neuvedené
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V

Na mape: Exkluzívne iba u nás! Rodinný dom s veľkým pozemkom Borčice!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.