Predaj, rodinný dom Borský Mikuláš, Borský Peter - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
133 m
2
Plocha pozemku:  
338 m
2
okres Senica
Borský Mikuláš
pred 132 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 128 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame v exkluzívnom zastúpení na predaj krásny štvorizbový rodinný dom v tichej časti obce Borský Mikuláš, časť Borský Peter.

Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou (posledná 2021). Nachádza sa na oplotenom, vkusne upravenom pozemku o veľkosti 338m2.

Dispozičné riešenie: priestranná predsieň, chodba, obývacia izba, spálňa, detská izba, pracovňa, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou, umývadlom a s WC, špajza.

Dom sa predáva s kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi, a to indukčná varná doska, odsávač pár, chladnička s mraziakom dolu, umývačka riadu, mikrovlnná rúra a rúra na pečenie. Takisto súčasťou predaja sú vstavané skrine v spálni a detskej izbe. Ostatné vnútorné zariadenie domu nie je súčasťou predaja.

Pôvodná časť domu datuje začiatok užívania v roku 1965 (murivo - pálená tehla) V roku 2018 pribudla pristavená časť a v roku 2021 bola dokončená aj druhá časť (Ytong). Dom je zateplený, s novou fasádou. Strešná krytina je KMB Beta. Kúrenie je z časti plynové (pôvodná časť domu), kde plynový kotol je umiestnený v kúpeľni, reguľovaný termostatom v obývacej miestnosti. V novej časti je riešené kúrenie elektrickými radiátormi s vlastným regulovateľným termostatom.

V dome sú nové plastové okná, laminátová podlaha, v kuchyni a kúpeľni dlažba. Interiérové dvere sú drevené s obložkovými zárubňami. Stropy sú znížené sadrokartónom, nad ním izolačná vata. Nový krov, takisto latovanie. V rámci rekonštrukcie boli menené, resp. doplnené rozvody elektriky, plynu a vody. Pri rekonštrukcii boli použité kvalitné materiály. Nového majiteľa isto zaujmú aj dotykové vypínače a svetlovody Velux v kuchyni a na chodbe. V obývacej miestnosti je fasádna stierka.

Na dvore sa nachádza bezúdržbový, oceľový, záhradný domček so švajčiarskou fasádou o veľkosti 3x3m spojený s prístreškom 4x3, ktorý slúži na príjemné posedenie pod ním.

Pozemok je kompletne oplotený okrasným betónovým plotom. Na vjazd na parkovacie miesto na pozemku slúži hliníková, elektrická, posuvná brána s diaľkovým ovládačom. Vchod na pozemok je cez hliníkovú bránku, napojenú na videovrátnik s elektrickým otváraním. Na pozemku sa nachádza žumpa o veľkosti cca 8m3.

Mesačné náklady sú cca 200 Eur.

Napriek tomu, že rozloha pozemku nie je najväčšia, je vkusne upravený, zelený a poskytuje maximálne pohodlie a čas pre rodinu.

Tichá lokalita precízna rekonštrukcia nenáročná údržba = maklér odporúča.

Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 115 577 alebo na lukasemrich@haloreality.sk. ID ponuky: SE-56012

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH

- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti

- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi

- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami

- na našom webe nájdete už viac ako 2000 referencií našich spokojných klientov

- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Predaj, rodinný dom Borský Mikuláš, Borský Peter - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.