PREDANÉ Jedinečný rodinný dom, 183m2, záhrada, Borský Mikuláš

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
183 m
2
Plocha pozemku:  
695 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Senica
Borský Mikuláš
pred 91 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 86 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Popis:

Exkluzívne ponúkame na predaj priestranný rodinný dom - bungalov v Borskom Mikuláši, skolaudovaný v roku 2014.

Rodinný dom sa nachádza vo vyhľadávanej lukratívnej časti Borského Mikuláša pri lese, v bezpečnom, tichom a zdravom prostredí obklopenom lesom, v blízkosti Penati Golf Resort, 45 minút vzdialený do centra Bratislavy.

Virtuálna prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=gXVwJeuVVxq

Dispozícia:

V dome je hlavný vstup s priestrannou halou 10,74 m2, v ktorej je vstavaný úložný priestor, so vstupom do veľkej pracovne/hosťovskej izby 25,17 m2, ďalším vstupom do práčovne12,8 m2 a ďalej do veľkorysej kuchyne spojenej s obývacím priestorom 60 m2 s otvoreným stropom a krásnou jedálenskou časťou s veľkými terasovými oknami a dverami a výhľadom do udržiavanej záhrady s prekrytým bazénom, za ktorým sa hneď za bránkou črtá les.

Z chodby sa dostávame cez sklenené posuvné dvere do ďalšej časti domu so spálňami a kúpeľňami. Prvé dve detské izby 13,14 m2 a 13,20 m2 sú po ľavej strane chodby, oproti ktorým je veľkorysá kúpeľňa 9,18 m2 s vaňou, dvomi umývadlami a WC. Na konci chodby sa nachádza veľká spálňa 18,65 m2 so šatníkom 4,23 m2 a vlastnou veľkou kúpeľňou 8,74 m2 s dvomi umývadlami, sprchovacím kútom a WC. Každá z izieb má veľké francúzske okno, cez ktoré možno vojsť priamo do záhrady.

V záhrade sú dve terasy o výmere 9,69 m2 a 30 m2 , garáž na jedno auto a samostatná kotolňa 7,62 m2 s kotlom na drevo a úložným priestorom. Ku garáži vedie príjazdová cesta, na ktorej sa dá tiež parkovať. Na konci príjazdovej cesty je veľká posuvná brána, pred ktorou je drevený prístrešok pre ďalšie dve autá. Za bazénom, do ktorého vstupujeme z väčšej terasy, je bránka vedúca priamo do lesa. Všetky trávnaté časti záhrady sú udržiavané automatickým zavlažovacím systémom. Bazén je udržiavaný robotickým samočistiacim vysávačom a filtráciou.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete, okrem kanalizácie (voda, plyn, elektrina). V celom dome je podlahové kúrenie. V dome je inštalovaný zabezpečovací systém (alarm) v každej miestnosti a kamerový systém, okná sú vybavené exteriérovými sieťkami proti hmyzu, interiérovými žalúziami.

Centrálnym bodom rozľahlej kuchyne je veľkorysý pracovný pult z mramoru so zabudovanou varnou doskou. Kuchynská linka je vybavená zabudovanými spotrebičmi: chladnička s mrazničkou Samsung, elektrická a mikrovlnná rúra Samsung, odsávač pár, umývačka riadu a kuchynský dres.

Vybavenie záhrady:

Upravená záhrada (trávnik, stromy, kríky), automatický zavlažovací systém, umelý bazén zn. Vinopol s hliníkovým prekrytím a samočistiacim zariadením, samostatný vstup do lesa.

Lokalita:

Obec Borský Mikuláš je malebnou dedinkou obklopenou borovicovými lesmi, nachádzajúcou sa cca 30 minút cesty autom od Bratislavy, v blízkosti golfového ihriska Penati Golf Resort a rekreačného mestečka Šaštín-Stráže. Poskytuje komfortné bývanie aj pre rodiny s deťmi, nakoľko je tu kompletná občianska vybavenosť: 3 materské školy, základná škola, niekoľko obchodov s potravinami, lekárne, čoskoro pribudne nový supermarket Terno a veľká drogéria, ambulancia všeobecného lekára, pošta, knižnica a drobné služby, reštaurácie, posilňovňa s wellness a ubytovaním a detským svetom, jazdy na koni. Neobmedzené možnosti trávenia voľného času: cyklistické chodníky, jazerá, lesy, golfové ihrisko. Dedina je len 5 km vzdialená od mestečka Šaštín-Stráže, kde sa otvárajú ďalšie možnosti na trávenie voľného času s novovybudovaným cyklistickým chodníkom, ktorým sa dostanete až na Moravu, alebo rekreačnou oblasťou Gazárka, ktorá je aj chatovou oblasťou príjemnou na prechádzky, cyklistiku, rybárčenie, oddych a výborné jedlo v skvelej reštaurácii.

Mesačné náklady: 200 Eur (plyn, elektrina, voda), internet 10 EUR.

CENA:

Cena domu je 380.000.- EUR, cena je vrátane provízie, kompletného realitného a právneho servisu.

Tešíme sa na Vás pri obhliadke !

Viac informácií: Petra Bilková, +421940609299, bilkova@expat.sk

@tichá lokalita @záhrada @bazén

@1 iba u nás

@2 REZERVOVANÉ

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Terasa:
áno
Bazén:
áno
Internet:
áno

Na mape: PREDANÉ Jedinečný rodinný dom, 183m2, záhrada, Borský Mikuláš

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.