Rozsiahly zrekonštruovaný 4-izbový dom v Borskom Mikuláši

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
227 m
2
Plocha pozemku:  
514 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Senica
Borský Mikuláš
pred 173 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 169 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj priestranný 4-izbový dom s rozlohou 247 m2 v lokalite Borský Mikuláš. Dom pozostáva z vrchnej časti s rozlohou 120 m2, v ktorej sa nachádza priestranná kuchyňa so špajzou, uvítacia chodba s veľkou loggiou, jedáleň s obývačkou,samostatné WC a kúpeľňa, spálňa a 2 detské izby, z ktorých jedna momentálne slúži ako šatník. Spodná časť domu má rozlohu 127 m2 a momentálne sa využíva ako pivnica a práčovňa. Avšak po rekonštrukcii je možné túto časť využívať ako plne obytný priestor. Nehnuteľnosť je vybudovaná kombináciou tehle a kvádru a skolaudovaná je v roku 1983. V roku 2016 však prešla rekonštrukciou, kde boli vymenené všetky okná a dvere za plastové, prebehla tu rekonštrukcia strechy a takisto zateplenie fasády.

K nehnuteľnosti zároveň prislúcha pozemok s rozlohou 500 m2.Na tomto pozemku sa nachádza altánok s grilom, ktorý výborne poslúži na oddych s priateľmi a zároveň ponúka praktické využitie, vďaka tomu, že je podpivničený.

Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete. Objekt je vykurovaný plynovým kotlom alebo tuhým palivom. Mesačné náklady predstavujú cca 80 €. Nehnuteľnosť sa predáva so všetkým zariadením, takže budúci majiteľ nebude mať žiadne ďalšie výdaje na bývanie a môže sa rovno nasťahovať. K rodinnému domu takisto prislúcha aj garáž a parkovací priestor pre 2-3 autá, ktorý sa nachádza pozdĺž domu.

Obec Borský Mikuláš poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť - potraviny, škola, škôlka, detské ihriská. Svojou polohou umožňuje rýchlu dostupnosť do okolitých miest, no zároveň disponuje tichou lokalitou vhodnou ako pre mladú rodinu s deťmi, tak pre starší manželský pár.

Simona Jurovatá

Váš realitný poradca

RADO Reality Group, s.r.o.

Facebook: RADO Reality

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Internet:
áno

Na mape: Rozsiahly zrekonštruovaný 4-izbový dom v Borskom Mikuláši

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.