LEXXUS-PREDAJ, rodinná vila s interiérovým bazénom, Staré Mesto

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
427 m
2
Plocha pozemku:  
807 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
Bratislava
Staré Mesto
Horský park
pred 325 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 269 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj rodinná vila v blízkosti Horského parku a Slavína pre náročného klienta, kolaudácia v r.1998, pozemok vo výmere 807 m2, zastavaná plocha 275 m2, celková užitková plocha 427,6 m2, záhrada vo výmere 532 m2 ohraničená balustrádou, parková úprava s okrasnými drevinami, fontána.

Pozemok je ohraničený pevným nepriehľadným múrom, dom je nadštandartne chránený s napojením na renomovanú bezpečnostnú službu, vstupná brána na ďialkové ovládanie.

POPIS:

Prízemie: garáž pre 3 vozidlá vo výmere 45,5 m2, technická miestnosť, malá posilňovňa, skladový priestor so vstavanými skriňami.

1. podlažie: 251,70 m2, z toho 67 m2 vonkajšia terasa, bočná terasa s vonkajším krbom, vstupná hala, hosťovské WC, priestranná obývacia miestnosť, jedálenský kút, plynový krb, kuchyňa vybavená plnodreveným nábytkom so zabudovanými spotrebičmi, komora, pracovňa. Obývacia časť je priamo prepojená s relaxačnou časťou vily- elegantne osadený vnútorný bazén 7x3x 1,5 m s protiprúdom a technológiou Jean Desjoyaux, odvlhčený technológiou GEA, kúpeľňa, WC, parný kúpeľ, práčovňa, elektrické filmové plátno s projektorom, ozvučenie Bose prepojené s obývacím priestorom, na celom podlaží so vysoké stropy 3,10 m2.

2 podlažie: 102,6 m2, schodisko, hlavná kúpeľňa s vaňou, sprchový kút, 2x umývadlo, samostatné WC, 2 šatníky so vstavanými skriňami, 3 samostatné nepriechodné spáľne. Kompletná kabeláž, podlahové kúrenie- bronzové hlavice, podlahy- drevené parkety s ukončovacou lištou, steny majú ozdobné ukončenie štukatérskou lištou.

Kvalitné zhotovovacie materiály,exkluzívna poloha v úplnom susedstve lesoparku Horský park (1 min. pešo).

Vila v mesiacoch september a október 2014 prešla kvalitnou rekonštrukciou: nová exteriérová fasáda, nový impregnačný náter všetkých okien, zábradlia aj balustrád, menené rímsy, nová interiérová maľovka v celej vile, nový kotol so zásobníkom vody Junkers, Vila je pripravená k okamžitému užívaniu.

Ďalšie informácie Vám radi poskytneme v priestoroch našej realitnej spoločnosti, k inzerovanej cene je potrebné pripočítať províziu pre realitnú spoločnosť vo výške 2% + DPH.

xxxxx

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Bazén:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: LEXXUS-PREDAJ, rodinná vila s interiérovým bazénom, Staré Mesto

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.