LEXXUS-PREDAJ VÝNIMOČNÝ DOM,ELEGANCIA, LUXUS, Slávičie údolie

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
620 m
2
Plocha pozemku:  
960 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
Bratislava
Staré Mesto
Slávičie údolie
pred 331 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 307 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť LEXXUS, a.s. predstavuje na predaj honosný, štýlový 5 izbový rodinný dom, kde je kvalita a elegancia spojená s exkluzivitou.

Luxusný rodinný dom situovaný v Slávičom údolí Starého mesta ponúka kreatívne zoskupenie dizajnu a pôvabu. Ponúka vysoký štandard v exkluzívne zariadených izbách s citom pre detail a dizajn.

DISPOZÍCIA:

Trojpodlažný rodinný dom (kolaudácia r.2005) je postavený na rozsiahlom rovinatom pozemku o výmere 960 m2.

Zastavaná plocha predstavuje 240m2. Úžitková plocha je 620 m2. Veľkosť a dispozičné riešenie ocenia predovšetkým tí, ktorí obľubujú vzdušné priestory.

Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádza priestranná obývacia časť s prehľadom cez tvrdené sklo do interiérového bazéna dispozične nachádzajúceho sa v prízemí domu, veľká kuchyňa s jedálenským stolom a s výhľadom do záhrady. Podlažie ponúka aj hosťovskú izbu, prípadne pracovňu, samostatnú toaletu, kúpeľňu a veľkorysý šatník.

Veľkoplošné okná spĺňajú najvyššie parametre. Slnko sa do nich opiera počas dňa, točí sa a mení intenzitu svetla, tým aj atmosféru a zafarbenie celého hlavného priestoru domu.

Druhé nadzemné podlažie ponúka otvorenú galériu, z ktorej je vstup do troch samostatných spální vybavených šatníkmi a balkónmi. Dominantou podlažia je dizajnová kúpeľňa, ktorej základný tón udáva neprehľiadnuteľná samostatne stojaca vaňa, umývadlá a dizajnové zrkadlá umiestnené nielen v kúpelni ale dopĺňajú aj interier. Kúpelňa je oázou pokoja.

Spodná časť domu (suterén)ponúka domáce wellnes. Kúpeľ v bublinkách i saunovanie si môžete dožičiť bez toho, aby ste opustili pohodlie domova. Tmavé farby dodávajú miestnosti eleganciu a pocit tepla. Sú výborne kombinované s prírodnými modernými materiálmi a LED osvetlením. Použité elegantné kúsky navodzujú atmosféru luxusu a majú nadčasový dizajn.

Bezpečnosť domu zabezpečuje kamerový systém a alarm. Samozrejmosťou je klimatizácia, podlahové kúrenie a slnečné kolektory.

Luxus bývania dopĺňa nábytok NATUZZI a luxusné spotrebiče MIELE.

Exteriér ponúka oddych v záhrade s bazénom a domácu vináreň. Osvetlené kaskádové fontány vytvárajú jedinečnú a ukľudňujúcu atmosféru

s jemným zvukom pomaly tečúcej vody. Spolu s ihličnatými stromami oživili priestor záhrady.

Parkovanie ponúka priestor pre minimálne šesť vozidiel.

Slávičie údolie je lokalita pre najnáročnejších. Ponúka komfortné miesto na bývanie a panoramatický výhľad na mesto. Spĺňa podmienky prestížneho bývania. Svojím štýlom a prejaveným zmyslom pre kompaktnosť vytvára dokonalú atmosféru moderného domova a uspokojí aj tie najnáročnejšie požiadavky.

Cena nehnuteľnosti: 1.650.000,- Eur.(Dohoda možná)

TOPPONUKA

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
3
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
2
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Bazén:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: LEXXUS-PREDAJ VÝNIMOČNÝ DOM,ELEGANCIA, LUXUS, Slávičie údolie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.