Na predaj veľká 7 izbová vila s bazénom a výhľadom na Kolibe, 2 garáž

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
614 m
2
Plocha pozemku:  
960 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
Bratislava
Nové Mesto
pred 262 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 250 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE V PONUKE REB - REAL PARTNERS.

Ponúkame na predaj veľkú 3 podlažnú 7 izbovú rodinnú vilu s dvojgarážou, bazénom, vírivkou, saunou, altánkom a krbom.

Nachádza sa na slnečnom a najtichšom mieste Koliby v Bratislave časť Vinohrady.

Úžitková plocha vily je 614 m2, zastavaná plocha 280 m2, obytná plocha 284 m2, pozemok 960 m2, balkóny a loggie 11,60 m2 a 36,90 m2.

Dispozičné riešenie:

Na 1NP sa nachádza vstupná hala so šatníkmi, skladové priestory, technická miestnosť / technológia a klimatizácia bazéna, vlastný plynový a elektrický kotol, 1 izba / ateliér, kúpelňa s vaňou a sprchovacím kútom a samostatné WC.

Výmera 190 m2.

Na 2NP obývacia časť s krbom, jedáleň, kuchyňa sú v jednom priestore, z ktorého obývaciu izbu funkčne vyčleňuje hmota schodiska, bazén, bazénová hala, hydromasážna vaňa, sprcha, fínska sauna. Bazénová hala je cez posilovňu prepojená so spálňou, ktorá je doplnená kúpelňou s WC a šatníkom. Spálňa má vstup aj cez jedálenskú časť.

Výmera 232 m2.

Na 3NP poschodí sa nachádzajú 4 izby, 2 kúpeľne každá s WC, bidetom a sprchovacím kútom. 1 kúpelňa má aj vaňu, v 1 izbe je roldor a dve izby so šatníkom. Všetky spálne sú prepojené exteriérom balkónmi a logiami.

Výmera: 192 m2.

Dom je nepodpivničený, je napojený na všetky inžinierske siete, vila je zabezpečená: alarmom a kamerovým systémom, video-vrátnikom, klimatizáciou, optické pripojenie, podlahové vykurovanie, drevenné okná, exteriérové žalúzie, laminátové podlahy.

Na streche sú 2 antény na satelitný a terestriálny príjem. Oplotenie je okolo celého pozemku. Strecha je sedlová z dreveného krovu.

Exteriér je formou okrasnej zelene doplnený malou architektúrou exteriérový kozub s prístreškom, prístrešok na sklad dreva, vonkajšie osvetleni, malé vodné plochy - potok s lavičkou, fontána a jazero s pergolou.

V okolí občianska vybavenosť: potraviny Tesco, Samoška, pekáreň, MHD, medzinárodná materská škôlka s metódou Montessori, anglická škôlka Gašparko, škôlka Bluberry Hill, ZŠ Jeséniová. Neďaleko les pre milovníkov turistiky, cykloturistiky, lyžiarov, sánkovanie a možnosť piknikov s opekaním na známej Cvičnej lúke.

Dostupnosť do centra 10 min.

Info o cene v RK.

Kontaktná osoba Michaela Rokašová 0904 003 308, info@reb.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
3
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Terasa:
áno
Bazén:
áno
Klimatizácia:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.