Priestranná vila so záhradou a garážou v Starom Meste

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
502 m
2
Plocha pozemku:  
1244 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
Bratislava
Staré Mesto
Gorazdova
pred 427 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 426 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam Vám na predaj exkluzívnu 3 podlažnú vilu s rozsiahlym pozemkom, garážou, záhradou a saunou, v lukratívnej lokalite, na Gorazdovej ulici v Starom Meste, v blízkosti Horského Parku.

Dispozícia vily: K tejto výnimočnej nehnuteľnosti prislúcha veľký pozemok s rozlohou až 1244 m2. Úžitková plocha domu je 502 m2, pričom čistá obytná plocha predstavuje 382 m2. Vila má 3 podlažia, pričom prvé podlažie má rozlohu 241 m2, druhé podlažie 168,88 m2 a napokon podpivničenie so saunou a kotolňou má výmeru 53,45 m2. Dispozične je riešený menšou vstupnou chodbou na prvom podlaží, z ktorej sa prechádza do nádhernej, priestrannej haly s krbom. Z haly je vstup do samostatnej izby, ďalej do 2 vzájomne prepojených miestností, pričom z jednej je vstup na balkón, z ktorého je nádherný výhľad do záhrady so stromami a posedením. Na 1. Podlaží sa tiež nachádza ďalšia nepriechodná, priestranná izba s kúpeľňou a WC a šatníkom. Kuchyňa je samostatná, s jedálenským kútom a s dostatkom pracovného a úložného priestoru. V kuchyni sú zabudované nové elektrospotrebiče (umývačka, chladnička s mrazničkou, sporák). Na prvom podlaží je ešte ďalšia kúpeľňa spojená s WC. Na 2. Podlaží sa nachádza veľká hala, z ktorej sa vstupuje do troch samostatných izieb a do kúpeľne s WC. V jednej z izieb sa nachádza klimatizácia. Vila je podpivničená. Nachádza sa tu kotolňa s kotlom zn. Buderus, miestnosti slúžiace ako sklad, práčovňa a najmä sauna so sprchovacím kútom.

K domu patrí garáž na diaľkové ovládanie pre 1 auto. Vo dvore je možné parkovanie pre 2. auto.

Najväčším plusom je nádherná, udržiavaná záhrada s krásnymi stromami a kríkmi a terasou s príjemným posedením. Záhrada dodáva domu príjemnú, pokojnú atmosféru.

Technické špecifikácie: Vila bola skolaudovaná v r. 1997 a v r. 2011 prebehla vo vile rozsiahla rekonštrukcia (strecha, zateplenie domu s novou fasádou, nový krb). Elektrospotrebiče v kuchyni sú nové, majú iba 1 rok. V dome prebiehala od r. 1997 postupne každé 4 roky rekonštrukcia na základe požiadaviek aktuálneho nájomcu, nakoľko vila slúžila dlhodobo na prenájom pre zahraničných veľvyslancov. V dome je bezpečnostný systém a zavedená káblová televízia, SatTV, internet, pevná linka.

Okolie a vybavenosť: Ponúkaná nehnuteľnosť sa nachádza vo výbornej, lukratívnej lokalite, neďaleko Horského Parku a len na skok do centra mesta. Lokalita je veľmi bezpečná, v blízkosti sa nachádzajú veľvyslanectvá, ambasády. V okolí je kompletná občianska vybavenosť (potraviny, školy, škôlky, zastávka MHD, reštaurácie a pod.). Do centra mesta je to len pár minút autom alebo MHD.

Cena nehnuteľnosti je dohodou. Bližšie informácie o cene nehnuteľnosti v RK.

Pre viac informácií neváhajte kontaktovať: Mgr. Klaudia Villemová, villemova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 167

Kompletné info tu: maximreal.sk

Nájdete nás aj na facebooku – Maxim Real – ak nás požiadate o priateľstvo, budete pravidelne informovaní o novinkách 

Prečo kúpiť tento byt?

Najväčšou výhodou tejto exkluzívnej vily je jej rozsiahly pozemok až 1244 m2 a úžitková plocha domu 502 m2, Veľká udržiavaná záhrada so stromami a terasou s posedením, Lukratívna lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, s veľmi dobrou dostupnosťou do centra mesta, blízkosť Horského Parku Dispozičné riešenie vily, podpivničenie, sauna.

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MAXIM Real?

neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti, okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpnopredajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov  dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci  na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Kontakt: Mgr. Klaudia Villemová, villemova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 167

Vek stavby:
> 50 rokov
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
3
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
3
Počet WC:
3
Počet balkónov / loggií:
1
Okná:
Plastové
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: Priestranná vila so záhradou a garážou v Starom Meste

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.