SMART - Luxusná 2 izb. vila na pobreží

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
200 m
2
Plocha pozemku:  
500 m
2
Bratislava
Staré Mesto
pred 148 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 112 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Smart Real Estate ponúka na dlhodobý prenájom luxusnú vilu na exotickom ostrove Bali v oblasti Seminyak.

Ponúkame Vám na prenájom a investíciu vilu postavenú na pobreží blízko mesta Seminyak.

Tento 2-spálňový domček poskytuje ideálne miesto na dovolenku pre rodinu alebo skupinu priateľov. Poloha na pobreží blízko centra Seminyaku je ideálna na relax a pokojne strávené chvíle v kruhu priateľov. Posaďte sa pri koktaile na súkromný výhľad na západ slnka a potom vyrazte na chutnú večeru v jednej zo známych reštaurácií Seminyak.

Z tohto mesta je výborný prístup ku všetkým kaviarňam, reštauráciám a atrakciám. Poloha je výborná aj v rámci celého ostrova, nakoľko sa jednoducho dostanete na najkrajšie pláže juhu, ale aj k sopkám na severe. V dosahu sa nachádzajú pláže Batu Belig, Kayu Putih Beach, Berawa Beach, Seminyak Beach a iné. 
Nájdete tu tiež najvyhľadávanejšie párty kluby a podniky z celého ostrova, ktoré priťahujú množstvo turistov.



Vila disponuje obývacím priestorom, kompletne vybavenou kuchyňou, 2 spáľňami, ktoré majú 2 samostatné kúpeľne s toaletou. Nekonečný bazén a výhľad na oceán je prekrásny práve z tohto miesta.

Ak chcete investovať do nehnuteľnosti na Bali, ale potrebujete pomoc, obráťte sa na nás.

Naša realitná kancelária prináša investičnú príležitosť vo forme prenájmu a kúpi nehnuteľností na Bali. Máme tím ľudí, ktorí aktívne zabezpečuje generovanie príjmu z prenájmu nehnuteľností a tak zhodnocujeme Váš vklad, ktorý je minimálne 5000 EUR.

Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať.

V procese predaja a prenájmu nehnuteľností Vám zabezpečíme komplexný právny servis nevyhnutný na bezpečný prevod nehnuteľnosti, ako aj samotný prepis na nového majiteľa na katastri.

V realitnej kancelárii Smart Real Estate sa riadime realitným a etickým kódexom. Prinášame nový pohľad na svet nehnuteľností a sledujeme trendy svetovo najlepších spoločností. Spájame inovatívny prístup na realitnom trhu s profesionalitou a odbornosťou, na čom je založený aj náš úspech. Ako realitná kancelária zaznamenávame veľký progres pri exkluzívnom predaji nehnuteľností.

Taktiež máme vlastné interné smernice, nakoľko dôvera s našimi klientmi je pre nás prvoradá.

Radi sa postaráme sa o financovanie Vašej nehnuteľnosti, so zreteľom na Vaše individuálne potreby, prostredníctvom našich hypotekárnych špecialistov.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Vonkajší kozub:
áno
Bazén:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.