StarBrokers – Prenájom 7-izbového slnečného RD v Horskom parku

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
280 m
2
Plocha pozemku:  
450 m
2
Bratislava
Staré Mesto
V záhradách
pred 318 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 293 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom 7- izbový slnečný rodinný dom s garážou a záhradou v príjemnom prostredí Hradného kopca, nezariadený, po rekonštrukcii nachádzajúci sa na ulici V záhradách, lokalita Hradný kopec. Výmera pozemku predstavuje 450 m2 s parkovou úpravou, altánkom, juhozápadnou orientáciou a nerušeným výhľadom na Dunaj.

Popis domu:

Dom je dvojpodlažný, samostatne stojaci, podpivničený, úžitková plocha domu predstavuje 280 m2, pozostáva: zo vstupnej chodby, obývačky s krbom, 6 izieb, dvoch kúpeľní, jedna s WC + samostatná toaleta, technickej miestnosti, dvoch balkónov, súčasťou domu je garáž s garážovou bránou na diaľkové ovládanie, bezproblémové parkovanie aj pred domom, kúrenie plynovým kotlom, dom sa prenajíma nezariadený.

Dispozičné riešenie domu:

1NP: vstupná chodba, priestranná obývačka s priamym vstupom do záhrady, jedáleň, samostatná kuchyňa vybavená so zabudovanými elektrospotrebičmi, jedna izba, kúpeľňa s rohovou vaňou, samostatná toaleta

2NP: hala so vstupom do 4 spální, k dvom spálňam prislúcha balkón s pekným výhľadom na Dunaj, kúpeľňa s WC

Pozemok: má parkovú úpravu, súkromie, záhrada je udržiavaná, na pozemku sa nachádza aj altánok s priestorom na posedenie a relax.

Vybavenie domu:

Plastové okná, na podlahe plávajúca podlaha a dlažba, nová sanita, dom je klimatizovaný, má TV rozvody, alarm, vstupná brána aj garážová brána na diaľkové ovládanie.

Lokalita:

Rodinný dom sa nachádza v blízkosti medzinárodnej školy Cambridge, poskytuje príjemné komfortné bývanie s možnosťou športových aktivít a relaxu v blízkosti lesoparku Horský park, má bezproblémovú dostupnosť do centra Bratislavy cca 10 minút ako aj na diaľnicu, v blízkosti domu sa nachádza aj MHD, dobrá občianska vybavenosť, supermarket Kaufland, Terno, reštaurácie.

Cena: 2.700 € nájom/mesiac + 200 € energie/mesiac

© COPYRIGHT StarBrokers, s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie StarBrokers.

--------------------------------

MY SME REALIŤÁCI

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
2
Okná:
Plastové
Altánok:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: StarBrokers – Prenájom 7-izbového slnečného RD v Horskom parku

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.