Vila s dvomi bytovými jednotkami v Starom Meste

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
371 m
2
Plocha pozemku:  
371 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
Bratislava
Staré Mesto
Radvanská
pred 258 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 251 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom rodinnú vilu s dvomi bytovými jednotkami - 7-izbový apartmán s rozlohou 266 m2 za cenu 2 500 EUR/mesiac + energie a 3-izbový apartmán s rozlohou 105 m2 za cenu 900 EUR/mesiac + energie. Vila sa nachádza na Radvanskej ulici nad Kráľovským údolím s panoramatickým výhľadom na Dunaj.

7-izbový apartmán má 3 podlažia. Na vstupnom podlaží sa nachádza chodba, kuchyňa prepojená s jedálňou a terasou, dvoj-garáž, WC a sklad (spolu 86,20 m²). Na druhom podlaží sú 3,5 izby + 2 x lodgia, veľká kúpelňa a samostatné WC (spolu 83,10 m²). Na spodnom podlaží je veľká obývacia miestnosť s krbom spojená s pracovňou s možnosťou vstupu na zelenú terasu (cca 60 m²), menšia pracovňa s kúpeľňou, technická miestnosť/kotolňa a rozľahlá pivnica (spolu 91,60 m²).

3-izbový apartmán sa nachádza na jednom (najvrchnejšom) podlaží. Má vlastný vstup po točitých schodoch a je úplne oddelený od 7-izbového apartmánu. Dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby, otvorenej kuchyne spojenej s obývacou izbou s východom na terasu (14,40 m2), dvoch spální, kúpeľne, samostatného WC a skladu (cca 90,31 m2).

Apartmány sú vhodné ako sídlo firmy, ktorá sa chce prezentovať dobrou adresou a chce poskytnúť svojim zamestnancom pokojné prostredie, ale aj ako rodinné bývanie. K vile prislúcha aj záhrada o rozlohe 800 m2. Do vybavenia tejto nehnuteľnosti patrí bezpečnostný systém napojený na mestskú políciu, dva satelity. Vila sa nachádza v tichej, málo frekventovanej širokej ulici s dobrými parkovacími možnosťami a rýchlym prístupom na diaľnicu D1 a D2 resp. do Rakúska a Maďarska. Vila je orientovaná tak, že susedí len s jedným rodinným domom čo poskytuje maximálne súkromie. Cena nájmu nezahŕňa poplatok za energie.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
4+
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
Nie je
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Terasa:
áno

Na mape: Vila s dvomi bytovými jednotkami v Starom Meste

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.