5-izb. rodinný dom, garáž, sauna, BA IV. DNV, Jasencová ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
176 m
2
Plocha pozemku:  
300 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
Bratislava
Devínska Nová Ves
pred 314 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 313 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POPIS DOMU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom novostavbu dvojpodlažného 5-izbového rodinného domu so záhradou, garážou a parkovacím státím v radovej zástavbe na ulici Jasencová v mestskej časti Bratislava IV. Devínska Nová Ves. Celková úžitková plocha domu je 176 m2, výmera pozemku 300 m2. Dom pozostáva z obývacej izby s krbom, ktorá je prepojená s kuchyňou, 4 spální, 2 kúpeľní, garáže.

STAV DOMU:

NOVOSTAVBA, ktorá bola postavená z kvalitných materiálov. V dome je krb, sauna, bezpečnostné zariadenie, 2 kúpeľne. Prenajíma sa čiastočne zariadený (vstavané skrine, kožená sedačka v obývacej izbe, manželská posteľ, televízor, kuchynská linka vrátane spotrebičov – chladnička, umývačka riadu...). Za domom je okrasná záhrada s automatickým zavlažovaním. K dispozícii je garáž s bránou na diaľkové ovládanie pre 1 auto a 1 vonkajšie parkovacie miesto.

LOKALITA:

Rodinný dom sa nachádza v radovej zástavbe v tichej obytnej štvrti. Lokalita je zastavaná novými rodinnými domami, s dobrou dostupnosťou do centra mesta a na diaľnicu po novovybudovaných komunikáciách. V blízkosti je nové nákupné centrum Bory.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Elektrický prúd:
220V
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.