Predaj rod, domu /zrubu/ v tichom prostredí, v prírode na Devínskom jazere a stále v Bratislave

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
145 m
2
Plocha pozemku:  
988 m
2
Bratislava
Devínska Nová Ves
Devínske jazero
pred 90 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 82 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj atraktívny zrubový rodinný dom v m.č. Devínska Nová Ves, katastrálnom území Devínske jazero, v pokojnom, tichom prostredí v bezprostrednej blízkosti prírody a lesov a predsa stále v Bratislave. Len 15 minút od absolútneho centra Bratislavy, či len púhych 8 minút od zjazdu z dialnice, vás čaká domov, aký v Bratislave je veľmi ťažké nájsť. Čarovný celodrevený zrubový dom obklopený stromami, v pokojnom prostredí poblíž nivy rieky Morava, vás privíta po návrate domov z hluku a smogu veľkomesta príjemnou vôňou dreva a pokojom, ktorý sa stane vašou každodennou terapiou. Sloboda súkromného priesoru a možnosť neobmedzeného pohybu na čerstvom vzduchu sa za posledné mesiace stali vytúženým ideálom mnohých. Buďte tým, kto tento ideál i dosiahne. Lokalita Devínske jazero je chránenym územím a vy máte jedinečnú možnosť vychutnať si pohodlie plnohodnotného bývania na dosah prírody plnej živočíchov a vtáctva na území európskeho významu. Vymeňte nezdravé bývanie v stresujúcom prostredí za pokoj periférie s pridanou hodnotou dostupnosti všetkých vymožeností na dosah 10 minút. Zdravie vás a vašich detí stoja za túto zmenu.

Nehnuteľnosť sa nachádza na udržiavanom pozemku o výmere 988 m2. Rodinný dom - celodrevený zrub bol postavený v roku 2011. Na pozemku sa tiež nachádza prístrešok pre 3 autá a altánok.

Zrubový dom je dispozične riešený vstupnou halou z ktorej sa samostatne vchádza do priestrannej obývacej izby spojenou s komplet zariadenou kuchyňou, kúpeľne, wc, komory a do ďalšej izby ktorá je na 1 nadzemnom podlaží. Obývacej izbe dominuje otočný krb. Zo vstupnej haly sa tiež vstupuje na schodisko, ktoré vedie na 2. nadzemné podlažie na ktorom je veľká izba, ktorú je možné ešte predeliť priečkou, detská izba so šatníkom, technická miestnosť, wc a druhá kúpeľňa s vaňou. Na 2. nadzemnom podlaží je vstup na priestrannú loggiu.

Kuchyňa je kompletne zariadená a je spojená s obývacou izbou.

Plocha: úžitková 140m2, zastavaná 100m2, pozemku 988m2.

Prírodný charakter pozemku dotvára viacero najmä ihličnatých stromov. Možnosti oddychu a relaxu dopĺňa vybudovaná vonkajšia vírivka. Na pozemku sa taktiež nachádza čistička.

Prístupová cesta je asfaltová, posledných 200 m pred vstupom k pozemku je prírodného charakteru, spevnená, neupravená.

Devínske jazero je príhraničná záhradkárska oblasť Bratislavy pozostávajúca najmä zo záhrad, rekreačných chát a aktívnej komunity trvalo žijúcich obyvateľov tejto nádhernej pokojnej lokality, ležiacej severne od Devínskej Novej Vsi. Devínske jazero roku 2021 zaslúžene získalo status chráneného územia. Významné hniezdisko a zimovisko vtáctva, jedinečná fauna i flóra v nive rieky Morava slúži na spoznávanie prostredníctvom najdlhšieho náučného chodníka na Slovensku. Ľudia hľadajúci pokoj a dotyk prírody postupne rekonštrujú pôvodné obydlia a menia na trvalo obývané rodinné domy. Devínske jazero je najzápadnejší a súčasne najsevernejší bod Bratislavy. Sídlo tu má i miestna čučoriedková farma či známy celoročne fungujúci bufet, ktorý s obľubou navštevujú prívrženci cyklistiky.

Kontakt: 0911 933 556

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
1
Okná:
Pôvodné
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Altánok:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno

Na mape: Predaj rod, domu /zrubu/ v tichom prostredí, v prírode na Devínskom jazere a stále v Bratislave

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.