Rodinný dom, Bratislava Devínska Nová Ves

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
232 m
2
Plocha pozemku:  
369 m
2
Bratislava
Devínska Nová Ves
Záveterná
pred 321 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 319 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom v lokalite s dobrou dopravnou dostupnosťou v Devínskej Novej Vsi.

Technické špecifikácie: Pozemok má celkovú výmeru 369 m2 z toho zastavaná plocha a nádvoria činní 232 m2. Záhrada 137 m2. Podzemné pivnice 2 krát , dom sa nachádza v svahovej lokalite .

Dispozícia: Predsieň, 4x izba (z toho je jedna priechodná), kuchyňa, špajza, chodba, samostatná kúpeľňa s WC .Vykurovanie ústredné , kotol ÚK, komora

Lokalita: Svojou občianskou vybavenosťou, blízkosťou Devínskej Kobyly a prepojením na rakúske cyklotrasy mostom Slobody ponúka všetky výhody, ktoré očakávate. Kompletná občianska vybavenosť - školy, škôlky, lekárne, banky, zdravotné stredisko, obchody, ale aj blízkosť veľkého nákupného centra Bory Mall zvyšujú komfort bývania v tejto lokalite.

Mestská časť Devínska Nová Ves  disponuje  úplnou občianskou vybavenosťou, v lokalite je niekoľko nákupných centier, na šport, relax. V blízkosti sa nachádzajú tiež škola, škôlka, k dispozícii sú tiež detské ihriská, lekáreň, kultúrny dom.

Cena nehnuteľnosti je 205.000,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 3.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 208.000,-Eur celkom.

Kontakt: Bližšie info a kontakt: Romana Reháková, rehakova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 155

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MaximReal?

Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Kontakt: Bližšie info a kontakt: Romana Reháková, rehakova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 155

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
Na pozemku
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Rodinný dom, Bratislava Devínska Nová Ves

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.