StaBrokers – prenájom 4. izbového RD v Devínskej Novej Vsi s garážou a záhradkou

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
123 m
2
Plocha pozemku:  
385 m
2
Bratislava
Devínska Nová Ves
pred 183 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 110 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom 4- izbový zariadený rodinný dom s garážou v radovej zástavbe v Devínskej Novej Vsi na Jasencovej ulici.

Rodinný dom je zateplený a vybavený vonkajšími zatemňovacími žalúziami. Súčasťou domu je garáž a parkovacie státie. Celková rozloha pozemku je 385 m2, obytná časť je 123 m2, garáž 18 m2. Dom disponuje záhradou s mini jazierkom a automatickým zavlažovaním.

Dispozičné riešenie domu:

Na prízemí sa nachádza obývacia časť spojená s kuchyňou a jedálenským kútom. Kuchyňa je plne vybavená (umývačka, chladnička, mikrovlnka, rýchlovarná kanvica, varná doska, rúra a základný riad a hrnce). Na prízemí sa nachádza aj jedna samostatná izba s rozlohou 10,5 m2 orientovanou na východ. Kúpeľňa s WC je vybavená sprchovacím kútom a práčkou so sušičkou. Vstupná časť je vybavená závesným systémom a šatníkovou skriňou.

Na 1. np sa nachádzajú tri zariadené izby, samostatná kúpeľňa s vaňou a samostatné WC. Dve izby sú orientované na východ s rozlohou 12 m2, 14 m2. Tretia je orientovaná na západ, rozloha je 24 m2.

Dom je nefajčiarsky, bez povolenia domácich miláčikov.

Lokalita:

Dom sa nachádza v tichej časti, v pešej dostupnosti (250 m a 350 m) sú dve zástavky MHD a železničná stanica s dobrou dostupnosťou MHD do centra; výborná dostupnosť na diaľnicu. Okolie poskytuje dobrú občiansku vybavenosť priamo v DNV ako aj v širšom okolí: nákupné centrum Bory Mall, Metro, potraviny, reštaurácie a kaviarne.

Cena: 1 200 EUR/mesiac vrátane starostlivosti o záhradu + energie 200 EUR

---------------------------------

Wir bieten ein möbliertes 4-Zimmer-Familienhaus mit Garage in einem Reihenhaus in Devínská Nová Ves in der Jasencova-Straße an.

Das Familienhaus ist isoliert und mit externen Verdunkelungsrollos ausgestattet. Das Haus verfügt über eine Garage und einen Parkplatz. Die gesamte Landfläche beträgt 385 m2, die Wohnfläche 123 m2, die Garage 18 m2. Das Haus verfügt über einen Garten mit einem kleinen Teich und automatischer Bewässerung.

Aufteilung des Hauses:

Im Erdgeschoss befindet sich ein Wohnbereich, der mit der Küche und dem Essbereich verbunden ist. Die Küche ist komplett ausgestattet (Geschirrspüler, Kühlschrank, Mikrowelle, Wasserkocher, Kochfeld, Backofen sowie Grundgeschirr und Töpfe). Im Erdgeschoss befindet sich auch ein separater Raum mit einer Fläche von 10,5 m2 nach Osten. Das Badezimmer mit WC ist mit einer Dusche und einer Waschmaschine mit Trockner ausgestattet. Der Eingangsbereich ist mit einem Aufhängesystem und einem Kleiderschrank ausgestattet.

Im 1. Stock befinden sich drei möblierte Zimmer, ein separates Badezimmer mit Badewanne und ein separates WC. Zwei Räume sind nach Osten ausgerichtet und haben eine Fläche von 12 m2, 14 m2. Die dritte ist nach Westen ausgerichtet, die Fläche beträgt 24 m2.

Das Haus ist rauchfrei, ohne die Erlaubnis von Haustieren.

Lokalität:

Das Haus befindet sich in einem ruhigen Teil, nur wenige Gehminuten (250 m und 350 m) entfernt befinden sich zwei Haltestellen für öffentliche Verkehrsmittel und ein Bahnhof mit guter Anbindung an die öffentlichen Verkehrsmittel zum Zentrum; ausgezeichneter Zugang zur Autobahn. Die Nachbarschaft bietet gute bürgerliche Annehmlichkeiten direkt in DNV sowie in der weiteren Umgebung: Bory Mall, Metro, Lebensmittel, Restaurants und Cafés.

Preis: 1.200 EUR / Monat inklusive Gartenpflege + Energie 200 EUR

© COPYRIGHT StarBrokers, s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie StarBrokers.

--------------------------------

MY SME REALIŤÁCI

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Bezpečnostné dvere:
áno
Alarm:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.