ARTHUR - Na predaj viacpodlažný rodinný dom v Dúbravke, slepá ulica s výhľadom do zelene

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
267 m
2
Plocha pozemku:  
540 m
2
Bratislava
Dúbravka
Chrobákova
pred 89 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 85 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj rodinný dom v tichej a slepej ulici vo vyhľadávanej lokalite Bratislava – Dúbravka. Plusom je tichá ulica, absolútne súkromie s krásnym výhľadom do zelene, možnosť prenajímať samostatný byt so samostatným vstupom na prízemí.

Dom sa nachádza takmer na konci Chrobákovej ulice v Dúbravke. Nakoľko sa jedná o slepú ulicu a dom nie je vidieť priamo z ulice, získate absolútne súkromie a tiché a pokojné bývanie.

Rodinný dom je súčasťou dvojdomu, avšak tak riešený, že vôbec nemáte pocit, že máte susedov. Nachádza sa na pozemku o výmere 540 m2, zastavaná plocha domu je 110 m2, podlahová plocha 267 m2. Orientácia domu je prevažne JV a V.

Dom má tri nadzemné podlažia, bol postavený v roku 1983, v roku 2006 prešiel čiastočnou rekonštrukciou – výmena okien, strechy, zateplenie, čiastočná výmena rozvodov.

Dispozícia

Na prízemí sa nachádza veľká samostatná izba, z ktorej je i výstup na prednú časť pozemku + samostatná toaleta. Zároveň sa na prízemí nachádza samostatný 3-izbový byt s vlastnou kuchyňou a vlastnou kúpeľňou s WC. Tento priestor má samostatný vstup z bočnej strany pozemku.

Na II. podlaží sa nachádza hlavný vstup do domu, pričom do domu sa prechádza cez krytú súkromnú terasu. Z menšej uzavretej chodby prejdete do hlavnej schodiskovej časti. Na tomto podlaží je  kuchyňa so špajzou, veľká obývačka s vysokými stropmi a veľkým balkónom.

Na III. podlaží sa nachádzajú dve nepriechodné izby, samostatná kúpeľňa, samostatné WC. Na medziposchodí medzi II. a III. podlažím je sauna.

Dom má i obytné podkrovie so štandardnou výškou bežného podlažia. Tento priestor môže slúžiť ako ďalšia izba, ateliér či akákoľvek iná plnohodnotná izba.

Technické parametre

Stavba je kombinácia betón + drevo, múry železobetón + zateplenie, priečky sú obložené drevom, strecha pultová, vykurovanie ústredné radiátormi, v kúpeľni na poschodí a v kuchyni je elektrické podlahové kúrenie, v dome sú dva krby, čiastočne klimatizácia.

Ohrev vody je zabezpečený bivalentným 300L zásobníkom s ohrevom plynovým kotlom a solárnymi panelmi na ohrev teplej vody. V dome je nainštalovaná malá solárna elektráreň s fotovoltaickými panelmi a úložiskom energie do batérií.

Parkovanie

K domu prislúchajú dve parkovania typu garáže nachádzajúce sa v opornom múre, plus dve autá zaparkujú pred garážami, plus voľné parkovanie na ulici.

Najväčším plusom tejto nehnuteľnosti je bezpochyby lokalita. Slepá a plne zastavaná ulica jemne na kopci ponúka ničím nerušené pokojné bývanie a krásne výhľady na okolité kopce. V záhrade patriacej k domu je dlhoročná zeleň, ktorá ešte viac zabezpečuje súkromie a bezpečie. 

Pre ešte presnejšie či doplňujúce informácie nás kontaktujte, radi si s vami tieto informácie prejdeme telefonicky, osobne či priamo na obhliadke.

Naplánujte si obhliadku

http://arec.sk/nehnutelnost/1614/na-predaj-viacpodlazny-rodinny-dom-v-dubravke-slepa-ulica-s-vyhladom-do-zelene#ziadost-o-obhliadku

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
3
Počet balkónov / loggií:
1
Okná:
Plastové
Terén:
Mierny svah
Vnútorný kozub:
áno
Sauna:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: ARTHUR - Na predaj viacpodlažný rodinný dom v Dúbravke, slepá ulica s výhľadom do zelene

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.