EUROPA – Predaj nádherného domu na Kolibe, ktorý má dušu

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
242 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
Bratislava
pred 501 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 500 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Už pri vstupe na pozemok pocítite neopísateľne dobrú energiu, ktorá vás vtiahne do domu, ktorý má dušu. Je vynikajúco riešený na bývanie aj pre viacčlennú rodinu, ktorá tu nájde pokoj a harmóniu a pritom svoje súkromie. Jedná sa o plne podpivničený, dvojpodlažný dom s obývateľným suterénom a 3 garážami. Má 8 izieb, 3 kuchyne a 3 kúpeľne. Nachádza sa na pozemku o výmere 857 m2. Zastavaná plocha je 242 m2. Na prízemí sa nachádza priestranná obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálňou, hosťovská izba s veľkou kúpeľňou, menšia samostatná izba, spálňa, komora, zimná záhrada, samostatná toaleta a domáce wellness. Vo wellnesse je jaucuzzi, fínska sauna, sociálne zariadenie a bazén. Samozrejmosťou je priamy vstup na priestrannú terasu a prepojenie so záhradou. Na poschodí je taktiež veľký spoločenský priestor, 4 izby, kuchyňa, kúpeľňa a toaleta. Dom je orientovaný na juho-západ, má upravenú záhradu do terás na svahovitom pozemku so storočnými stromami. Dom bol skolaudovaný v roku 1993, pred dvoma rokmi prebehla väčšia rekonštrukcia tykajúca sa hlavne zateplenia domu a úpravy sústavy kúrenia. V celom dome je podlahové vykurovanie na plynový kotol. Na oboch obytných podlažiach je obojstranný krb. V suteréne domu je spoločenská miestnosť, vinná pivnička, veľká komora a garáž pre 3 auta. Dom je napojený na všetky inžinierske siete.

Cena: 820 000,- Eur

cena je uvedená vrátane služieb a poplatkov spojených s predajom nehnuteľnosti

Kontakt na makléra: Jozef Raninec, tel: 0914777819, mail: jozef.raninec@rkeuropa.sk

Cena zahŕňa:

1. províziu RK

2. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane dohodnutia podmienok a vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností.

3. notárske poplatky pri overovaní podpisov

4. kolkové známky pri podaní návrhu na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností

5. pre-scoring minimálne u 3 hypotekárnych bánk do 48 hodín pred zložením zálohy, kompletné hypotekárne poradenstvo a výber hypotéky presne podľa Vašich možností

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.