LEXXUS-PREDAJ Luxusná moderná Vila s bazénom - Líščie údolie

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
427 m
2
Plocha pozemku:  
650 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
Bratislava
Karlova Ves
Líščie údolie
pred 406 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 245 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

LEXXUS-PREDAJ štýlová vila s bazénom v blízkosti prírody, Líščie údolie, Bratislava

Na predaj štýlová, moderná, nadčasová vila situovaná v pokojnom, oku lahodiacom prostredí v blízkosti lesa, na ul. Líščie údolie. Vila je určená pre náročného klienta, ktorý vyhľadáva minimalistickú architektúru s dôrazom pre dizajn, vhodne zasadenú do okolitého prostredia, čisté línie interiéru, kvalitné materiály a komfort priestoru. Vila skolaudovaná v r. 2012 je postavená na pozemku o výmere 650 m2 a má úžitkovú plochu 427m2 na 3 podlažiach prepojených elegantným schodiskom a krásnou galériou. Vila disponuje dvoma priestrannými terasami (PP 60,9m2 a 1.NP 29,5m2), exteriérovým bazénom s protiprúdom (10x4m) a garážou, do ktorej sa pohodlne zmestia dve autá (pre ďalšie je priestor na ulici pred garážou a taktiež pre jedno menšie priamo na pozemku). Nachádza sa v nej 7 izieb a 5 kúpeľní.

Na prízemí domu (150,5m2) sa nachádza presvetlená denná časť s vysokými stropmi (4,50m) a oknami, moderná priečkou oddelená kuchyňa hladkých línií, izba, sklad a technická miestnosť. Z obývacej miestnosti s centrálne umiestneným otočným krbom je výstup na terasu a upravenú záhradu s bazénom.

Na prvom poschodí (131,5m2)sa nachádza vstupná hala, 2 izby, toaleta, šatník, knižnica, terasa s letnou kuchynkou, kúpeľňou, sklad a dvojgaráž.

Na druhom poschodí (85,7m2) sú tri izby (jedna s lodziou), šatník a dve kúpeľne.

Jedinečnosť vily podčiarkuje krásna galéria so skladom a izbou spolu o výmere 59,3m2.

Vo vile sú použité kvalitné materiály (gres, agátové drevo na terasách, drevené podlahy). Okná sú hliníkové (trojsklo) s el. ovládanými exteriérovými žalúziami, podlahové kúrenie je zabezpečené plynovými kotlami a vila je klimatizovaná. Ochrana objektu je zabezpečená alarmom a kamerovým systémom.

V pešej blízkosti (ca 200m) vily sa nachádza medzinárodná americká škola QSI a na okolí je dobrá občianska vybavenosť (nákupné centrá, supermarkety, zimný štadión, squash, plaváreň). Majitelia vily taktiež ocenia dobrú dopravnú dostupnosť do centra či na diaľnicu a blízkosť lesa.

Na garáž je možné nadstaviť 3 - izbový byt o rozlohe 100m2.

V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku sme Vám radi k dispozícii na uvedených kontaktoch. Nehnuteľnosť je aktuálne prenajatá a je možnosť kúpy aj s nájomcom.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
3
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
3
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Bazén:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: LEXXUS-PREDAJ Luxusná moderná Vila s bazénom - Líščie údolie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.