Rodinná vila neďaleko Horského parku, ulica Na Sitine, BA IV.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
440 m
2
Plocha pozemku:  
839 m
2
Počet izieb:  
6-izbový dom
Bratislava
Karlova Ves
pred 58 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 54 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Vini real ponúka na predaj nadštandardnú mestskú vilu v slepej uličke vo vyhľadávanej lokalite Bratislavy – Karlova Ves, BA IV. s nádherným výhľadom a interiérovým bazénom.

Táto nehnuteľnosť je určená pre ľudí, ktorí túžia po relaxe a tichej lokalite s rýchlou dostupnosťou do centra.

Úžitková plocha domu 440 m2, pozemok o výmere 839 m2, z toho zastavaná plocha 282 m2.

Nehnuteľnosť bola kolaudovaná v roku 1998, v roku 2008 prebehla čiastočná rekonštrukcia.

DISPOZÍCIA:

Suterén (139,8 m2) – Kuchyňa, vináreň, 3x sklad, wellness zóna s posedením, bazén s proti prúdom- rozmery bazéna sú 6x3m a hĺbka je 1,2m, výstup do záhrady, spoločenská miestnosť s krbom a biliardovým stolom, sauna so sprchovacím kútom a WC, ochladzovací bazén, schodisko.

Prízemie (176,6 m2) - Veľkorysá vstupná hala so šatníkom, samostatná toaleta, pracovňa, priestranná obývacia miestnosť so vstupom na terasu, toaleta, veľkorysá kuchyňa spoločná s jedálňou, schodisko z masívneho dreva.

Súčasťou domu je aj vykurovaná garáž pre dve autá.

Poschodie (123,9 m2) – Poschodie rodinnej vily disponuje svetlou galériou, 4 x spálňa, veľká kúpeľňa s rohovou vaňou, terasa, 2x balkón, podkrovná miestnosť, ktorá momentálne slúži ako pracovňa s odkladacím priestorom.

VYBAVENIE: RD postavený z tehly, zateplený. Dom je napojený na všetky inžinierske siete - elektrina, voda, plyn, kanalizácia, optický internet. Súčasťou domu je aj spoľahlivý alarm. Výhodou sú solárne panely na streche rodinného domu, ktoré slúžia na ohrev vody. Plynový kotol situovaný v suteréne domu zn. Buderus.

INTERIÉR: Nehnuteľnosť sa rozprestiera na troch podlažiach, disponuje veľkorysým úložným priestorom a komfortnou dvojgarážou. Interiér rodinnej vily je presvetlený, vzdušný. V dome je drevené masívne schodisko, podlahy laminátové + dlažba, v kúpeľni vírivá vaňa, v podkroví sú osadené strešné okná VELUX, plastové okná (trojsklo), 1 x krb (v suteréne), hlinené kachle v obývacej časti, priestranná oddychová zóna pre mnohopočetnú rodinu.

EXTERIÉR: Exteriér rodinnej vily pozostáva z udržiavanej vegetácie, priestranná terasa ponúka možnosť grilovania aj pre väčšie skupiny ľudí, výhodou sú dva balkóny obklopené stromami, spevnené plochy na dvore s prestrešením, možnosť parkovať dve autá + dve autá vo vykurovanej garáži. Pozemok je kompletne oplotený.

LOKALITA: Prestížna lokalita spĺňa nároky aj tých najnáročnejších klientov. Výborná dostupnosť do mesta s absolútnym pokojom vidieka či bezpečné okolie. Táto nehnuteľnosť ponúka všetky atribúty moderného bývania v hlavnom meste. Štvrť rodinnej vily ponúka maximálnu mieru súkromia nakoľko sa jedná o slepú ulicu.

Výhodou je blízke OC Galéria Cubicon, ktoré ponúka všetky potrebné služby pod jednou strechou vrátane potravín.

Lokalita ponúka aj vynikajúcu dostupnosť nielen do centra, ale aj na diaľnicu do Viedne, Prahy, Budapešti či na letisko.

Cena nehnuteľnosti - INFO V RK. Cena nehnuteľnosti zahŕňa odmenu za kompletný právny servis v ktorej budú zahrnuté všetky poplatky s prevodom nehnuteľnosti až po list vlastníctva.

Kompletný servis kúpy nehnuteľnosti vrátane bezpečného financovania zabezpečuje naša realitná kancelária ViNi real. Staráme sa o Vás už viac ako 17 rokov.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
3
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno
Bazén:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.