Koliba: slnečný 4-izbový rodinný dom s privátnym parkoviskom tesne pod lesom vhodný na bývani

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
175 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
Bratislava
Koliba
Čremchová
pred 313 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 294 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V zastúpení majiteľa ponúkame na prenájom slnečný 4-izbový rodinný dom s obytnou plochou 105 m2 a záhradou o výmere 524 m2, ktorá je celá k dispozícii pre potreby nájomcu. K domu patrí aj pivničná časť s výmerou 70 m2, ktorá by bola využiteľná ako príručné skladové priestory v prípade prenájmu domu na firemné účely.

Dispozícia obytného priestoru pozostáva z predsiene, samostatnej kuchyne so spotrebičmi, ktorá je prepojená uzatvárateľným barovým pultom s obývacou izbou,, z ktorej je výstup na veľký balkón (8 m2), Ďalej troch samostatných spální, z ktorých 2 sú zariadené nábytkom, jedna je nezariadená a môže slúžiť ako pracovňa, alebo detská izba. Spodné podlažie s výmerou 70 m2 je členené na 3 časti a technickú miestnosť a je tiež k dispozícii pre potreby nájomcu.

Lokalita disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou v pešo dostupnom okolí (reštaurácie, škola, škôlka, potraviny, zastávka trolejbusu). Pre nájomcu je k dispozícii vonkajšie kryté parkovisko pre 2 autá a ďalšie parkovacie státia sú k dispozícii pred domom. Pozemok má vstup aj z bočnej ulice, kde by mohli v prípade potreby parkovať ďalšie autá, prípadne je možné využiť aj veľkú garáž na prízemí domu.

Cena prenájmu tejto nehnuteľnosti je 850 € + zálohové platby na energie vo výške 250 € mesačne. Dom je ihneď k dispozícii pre nájomcu.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Koliba: slnečný 4-izbový rodinný dom s privátnym parkoviskom tesne pod lesom vhodný na bývani

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.