Na prenájom nadštandardná vila v tichej oblasti Kramárov, Guothova ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
322 m
2
Plocha pozemku:  
654 m
2
Počet izieb:  
6-izbový dom
Bratislava
Kramáre
Guothova
pred 306 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 299 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

MITAN® ponúka na prenájom nadštandardný trojpodlažný byt s vlastným výťahom v novostavbe rezidenčnej vily na Guothovej ul., Bratislava - Nové mesto, časť Kramáre. Vila sa nachádza v tichej časti s nádherným výhľadom na mesto na jednej strane a výhľadom na les na strane druhej.

Vila je postavená z nadštandardných materiálov s vysokou energetickou úspornosťou. Súčasťou domu sú dva krby, káblová televízia, telefón, internet, zabezpečenie na pult centrálnej ochrany a centrálny vysávač. Každé podlažie má vlastnú terasu s východom na záhradu. Podlahová plocha je 322,25 m2 plus terasy o výmere 83,5 m2, pozemok má rozlohu 654 m2.

Tým, že je stavba postavená vo svahu, vstup a garáž je umiestnená na 3.NP. Toto nadzemné podlažie tvorí rezidenčnú časť, kde sa, okrem vstupu a zádveria, nachádza aj obývacia časť s krbom spojená s kuchyňou a komora, sklad a WC.

Na 2.NP je privátna časť, kde sa nachádzajú dve samostatné izby, jedna veľká izba s vlastnou kúpeľňou s WC a vlastným šatníkom. Ďalej samostatná veľká kúpeľňa, technická miestnosť s práčkou a sušičkou a veľká multifunkčná miestnosť, ktorá sa dá využiť ako posilňovňa, relaxačná miestnosť, sauna, sklad alebo spoločenská miestnosť a iné. Z každej miestnosti je samostatný východ na terasu a ďalej na záhradu.

Na 1.NP sa nachádza bytová jednotka, ktorá sa v prípade potreby a záujmu môže pomocou posuvných dverí na schodisku oddeliť od zvyšku vily a využiť tak ako samostatná bytová jednotka alebo kancelária. Toto nadzemné podlažie je prístupné buď spoločným schodiskom alebo výťahom, ale má aj samostatný vstup z exteriéru. Nachádza sa tu obývacia izba s krbom spojená s kuchyňou, kúpeľňa s WC, šatník a izba, z ktorej je priamy východ na záhradu. Z obývacej izby je veľkými presklenými posuvnými dverami východ na zastrešenú terasu a ďalej na záhradu.

Parkovanie je možné pred garážou cca 2-3 autá a v garáži pre 1 auto. V prípade potreby je parkovanie bezproblémové aj na miestnej komunikácii pred vilou.Vila sa nachádza v blízkosti lesa – Malé Karpaty s dobrým a rýchlym prístupom do centra mesta cca 5-10 minút. V tesnej blízkosti sú potraviny, základná škola, škôlka a jasle. Vila sa dá využiť na bývanie ale aj ako reprezentatívne sídlo firmy.

Cena: 3 300€/mes. + 500€/mes. variabilné náklady (elektrina, služby) vrátane provízie

Bližšie informácie: 0903 721 144 michal.ruzek@mitan.sk

Sme radi, že Vám môžeme ponúknuť vyše 28-ročné skúsenosti na realitnom trhu.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
3
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
3
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno

Na mape: Na prenájom nadštandardná vila v tichej oblasti Kramárov, Guothova ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.