Na predaj novostavba 5-izbového RD v Podunajských Biskupíc.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
200 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
Bratislava
pred 291 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 291 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj novostavba 5-izbového RD v Podunajských Biskupíc.

Na predaj velmi kvalitná skolaudovaná novostavba pekného priestranného samostatne stojaceho 5-izbového RD s veľkou udržiavanou záhradou a garážou v pokojnom prostredí oblasti Podunajských Biskupíc so zástavbou rodinných domov.

Rozloha pozemku je 710m2, dom má zastavanú plochu 390m2 a úžitkovú plochu 200m2. Dom má dve podlažia, je čiastočne zariadený (kompletne vybavená kuchyňa) a dispozične je riešený nasledovne: Prízemie – vstupná predsien, s možnosťou osadenia vstavanej skrine, samostatná toaleta, kúpeľka s masážnym sprchovým kútom, kuchyňa zariadená kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi (chladnička, mraznička, umývačka riadu, el. rúra, varná doska digestor) je prepojená s jedálensko obývacou časťou. Taktiež sa v priestrannej obývacej miestnosti nachádza krb a výstup na priestrannú terasu a veľkú upravenú záhradu s altánkom. V spodnej časti domu sa ešte nachádza jedna izba, poprípade hosťovská. Pod úrovňou schodiska je malý priestor kde je umiestnený kvalitný centrálny vysavač pre celý dom + technické vybavenie podlahového vykurovania.

Na druhom podlaží sa nachádzajú 3 izby +1 technická miestnosť s kotlom poprípade ako práčovňa, (2 izby majú východ na veľký balkon s výhľadom na záhradu,1veľká izba je orientovaná do tichej ulice, ďalej sa tu nachádza kúpeľňa s rohovou vaňou a so sprchovacím kútom a samostatná toaleta. Na poschodie vedie pekné osvetlené schodisko s vkusnou veľkoplošnou dlažbou, ktorá je aj v celej spodnej časti domu s podlahovým vykurovaním. V izbách na poschodí sú osadené radiatory. K domu prislúcha garáž. Ďalšie autá majú priestor na parkovanie vo dvore (možnosť parkovania pre cca 4 autá). Na upravovanej zatrávenej záhrade si môžete príjemne posedieť v altánku vybavenom elektrinou. Dom je velmi precízne a kvalitne postavený, pôsobý vkusne, je klimatizovaný a zabezpečený alarmom a video vrátnikom s elektrickou bránou, elektrickými vonkajšími roletami, kúrenie je riešené vlastným kondenzačným kotlom, v každej miestnosti rozvod TV, internet. Dom je voľný okamžite. Nachádza sa v blízkosti škôlky, MHD, a ponúka pohodlné bývanie v pokojnom prostredí s dobre dostupnou občiankou vybavenosťou.

Bližšie informácie o nehnuteľnosti môžete získať na tomto odkaze:

http://www.negotreal.sk/nehnutelnost33141-na-predaj-5-izb-rodinny-dom-v-podunajskych-biskupiciach

-- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností... ďalej Vývojom v oblasti informačných systémov, tvorbou WEB-stránok, a iné ...

Ponúkaná cena už zahrňuje aj poplatky pre realitnú kanceláriu

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.