ARTHUR - predaj 5 izbový rodinný dom, novostavba, priamo v lese na Kolibe

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
258 m
2
Plocha pozemku:  
800 m
2
Bratislava
Nové Mesto
pred 251 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 229 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Novostavba rodinného domu na slnečnom pozemku priamo susedí s rozľahlým lesom na Kolibe. Útulný päťizbový dom skvelo kombinuje bývanie v prírode aj rýchly dosah centra hlavného mesta.

Interiér zahŕňa obývaciu izbu s krbom s prieduchmi, kuchyňu a vstup na terasy, pracovňu s knižnicou, halu so schodiskom, kúpeľňu so sprchou a samostatnú toaletu. Na poschodí sa nachádzajú 3 izby so vstupom na balkóny - spálňa s výhľadom na les, izba pre hostí so sprchovacím kútom, umývadlom a toaletou a tiež detská izba. Ďalej je tu ďalšia samostatná toaleta a priestranná kúpeľňa s vaňou. Podkrovie poskytuje drevom obložený úložný priestor s oknami. V dome sú 2 garáže (dohromady pre 3 autá), možné je aj parkovanie vonku.

Medzi vybavenie patria spotrebiče značky Miele, krb, sanita značky Villeroy and Boch, podlahy z orechového dreva, drevené zárubne a dvere.

Ide o pokojnú lokalitu na úpätí Malých Karpát vzdialenú asi 10 minút jazdy autom od centra. Základnú občiansku vybavenosť (základnú a materskú školu, medzinárodnú škôlku, supermarkety a zastávku MHD) nájdete do 20 minút chôdze alebo 4 minúty jazdy autom od domu. Pár krokov od pozemku sa nachádza hotel s príjemnou reštauráciou, bazénom a saunou, ani nie 5 minútovou prechádzkou dorazíte k televíznej veži s reštauráciou a krásnou vyhliadkou.

Kamzík si medzi Bratislavčanmi získal popularitu najmä vďaka rozsiahlej lyžiarskej lúke, známej ako Cvičná lúka, kde bol kedysi v zime funkčný krátky lyžiarsky vlek. K nemu pribudla aj letná 360-metrov dlhá bobová dráha. Vedľa dráhy sa nachádza Lanoland - lanové dráhy na stromoch v rôznych výškach nad zemou, na ktorých si môžu skúšať odvahu a šikovnosť milovníci adrenalínových športov, ale aj deti. V lete je Koliba spolu s okolitými vyvýšeninami a svahmi vhodným miestom pre pešie i cyklistické vychádzky. 

Úžitková plocha 258 m2, zastavaná plocha 129 m2, pozemok 400 m2 plus 600 m2 v prenájme, možnosť odkúpenia

Naplánujte si obhliadku

https://are.sk/nehnutelnost/490/predaj-5-izbovy-rodinny-dom-novostavba-priamo-v-lese-na-kolibe#ziadost-o-obhliadku

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
v blízkosti pozemku
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
3
Počet WC:
3
Počet balkónov / loggií:
3
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Vonkajší kozub:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.