AXIS REAL | 2-izb. DREVOSTAVBA, 318 m2 ZÁHRADA , BA III., Žabí majer

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
36 m
2
Plocha pozemku:  
318 m
2
Počet izieb:  
2-izbový dom
Bratislava
Nové Mesto
Žabí Majer
pred 73 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 56 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/DB

POPIS DOMU:

Realitná kancelária AXIS REAL exkluzívne ponúka na predaj 2- izbovú drevostavbu bez súpisného čísla postavenú v roku 2019 v lokalite Bratislava III. Rača - Žabí majer. Jej zastavaná plocha je 42,95 m2, obytná plocha 36,31m2. Nachádza sa na oplotenom pozemku v osobnom vlastníctve o rozlohe 318 m2. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka na 230 V, voda je riešená formou studne, odpad čističkou odpadových vôd. Dispozične pozostáva zo vstupnej terasy s rozlohou cca 6 m2, chodby o rozlohe 4,53 m2, obývacej izby s kuchynskou a jedálenskou časťou s rozlohou 18 m2, kúpeľne s WC o rozlohe 4,4 m2 a spálne o rozlohe 9,38 m2. Pozemok je na LV evidovaný ako záhrada, prístup je po nespevnenej ceste cca 30 m a 20 m po chodníku. Záhrada je zatrávnená a udržiavaná s čerstvou výsadbou okrasných a ovocných drevín, prístup k domu je po spevnenom chodníku so zámkovou dlažbou. Na pozemku sa nachádza menší záhradný domček a záhradná sprcha.

Výhody:

❶ NOVOSTAVBA

❷ OPLOTENÝ POYEMOK

❸ Voľný ihneď

❹ ZARIADENÝ

STAV DOMU:

Klimatizovaná drevostavba bola zrealizovaná v roku 2019, je monitorovaná vonkajšou kamerou a alarmom, postavená je na betónových piliéroch vo výške cca 50 cm nad zemou. Zateplená je 18 cm minerálnou izoláciou v obvodovej konštrukcií a uzatvorená polystyrénom o hrúbke 10 cm. Strecha je šikmá s plechovou krytinou zateplená taktiež 18 cm minerálnou izoláciou rovnako ako aj podlaha. Na podlahách sa nachádza plávajúca podlaha, vstupné dvere sú plastové rovnako ako aj okná na ktorých nájdete samozrejme žalúzie. Vykurovanie je riešené podlahovou uhlíkovou fóliu regulovateľnou termostatom. Ohrev teplej vody zabezpečuje elektrický bojler so zásobníkom vody. Voda do domu a na pozemok je dopravovaná pomocou domácej vodárne z kopanej studne. Domček ponúkame na predaj aj so zariadením tak ako je vidieť na fotografiách vrátane spotrebičov a satelitu. Prevádzkové náklady činia cca 80,- euro / 1 mesiac za el. energie. Cena platí iba do konca roka.

LOKALITA:

Danú lokalitu čoraz častejšie domáci využívajú ako prijateľnú formu bývania za dostupnú cenu v širšom centre mesta s dostatkom zelene a kúskom záhrady s možnosťou relaxu alebo pestovania vlastnej úrody. Zastávka MHD sa nachádza cca 2 min chôdze od záhrady.

/ 2 - IZBOVÁ DREVOSTAVBA / KLIMATIZÁCIA / ČOV / STUDŇA / ZÁHRADA / ZARIADENÝ / TERASA / BRATISLAVA III. RAČA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Elektrický prúd:
220V
Terasa:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: AXIS REAL | 2-izb. DREVOSTAVBA, 318 m2 ZÁHRADA , BA III., Žabí majer

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.