LUXUSNÁ REZIDENČNÁ 3 podlažná VILA s výhľadom na Slavín a Bratislavský hrad- KOLIBA, Voskov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
570 m
2
Plocha pozemku:  
850 m
2
Bratislava
Nové Mesto
pred 87 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 86 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Z poverenia majiteľa vám Maxim Real ponúka na predaj LUXUSNÚ REZIDENČNÚ VILU na KOLIBE, v mestskej časti Bratislavy- Nové Mesto, na Voskovej ulici.

Vila s výhľadom na dominanty mesta ako Slavín a Bratislavský hrad je posledným domom v slepej ulici, v blízkosti lesa - Malé Karpaty, s dobrým a rýchlym prístupom do centra mesta cca 5-10 minút.

Podlahová plocha rezidenčnej vily je 570 m².

V suteréne sa nachádza SPA /fínska sauna, parná sauna, jacuzzi, vyhrievané ležadlo/, vykurovaný sklad, nevykurovaný sklad a technické miestnosti. Každá časť má svoje sociálne zariadenie.

Na 1. NP sa rozprestiera na mieru vyhotovená kuchyňa so zabudovanými kvalitnými elektrospotrebičmi,  pracovňa s terasou a miestnosť pre práčovňu a upratovačku.

Na 2. NP sú tri privátne izby- každá so sociálnym zariadením a parným boxom a 2 rezidenčné izby- každá so sociálnym zariadením a parným boxom.

Na 3. NP je pracovňa resp. izba s terasou a fantastickým výhľadom na mesto.

Rezidenčná vila je postavená z nadštandardných materiálov. Plne klimatizovaná. Súčasťou domu je krb, podlahové kúrenie, káblová televízia, tel., internet a zabezpečenie na pult centrálnej ochrany.

Pozemok, na ktorom sa rezidenčná vila rozprestiera má 8.5 á vysadeného drevnatou zeleňou a trávou.

Parkovanie je možné pred garážou cca 3-4 autá a v garáži.

Rezidencia je vhodná pre Veľvyslanectvá, obchodné spoločnosti, rôzne inštitúcie ale aj pre luxusné a komfortné súkromné bývanie.

Cena nehnuteľnosti je 1 850 000 €, vrátane provízie pre RK.

Kontakt: PhDr. Renáta Ráchelová, Maxim Real s.r.o., e-mail: rachelova@maximreal.sk, Mobil: 00421-905-693215. I speak English.

Kúpa nehnuteľnosti prostredníctvom našej  realitnej kancelárie Maxim Real pre Vás znamená:

- cena nehnuteľnosti je pre Vás konečná - neplatíte žiadne ďalšie poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti.

- okrem bezplatného advokátskeho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv, spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež základný poplatok za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a notárske poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách.

- K dispozícii je Vám aj náš hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako v prípade, že si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok od nás zdarma ako bonus.

Kontakt: PhDr. Renáta Ráchelová, Maxim Real s.r.o., e-mail: rachelova@maximreal.sk, Mobil: 00421-905-693215. I speak English.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.