PREDAJ KAMZÍKOV VRCH ul.-KOLIBA, RODINNÝ DOM, 258m2, NOVOSTAVBA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
258 m
2
Plocha pozemku:  
660 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
Bratislava
Nové Mesto
pred 452 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 451 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 10-ročnú NOVOSTAVBU 5i rodinný dom na ul. Kamzíkov vrch v Bratislave Koliba - Nové Mesto, úžitková plocha: 258m2, plocha pozemku: 660m2.

Na prízemí domu je vstupná hala, kuchyňa spojená s obývačkou, kde je krb (vstup zo všetkých strán na terasy), priestranná pracovňa so zabudovanou knižnicou, kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatné WC. Všade sú drevené parkety.

Na poschodí domu sú 3 izby – spálňa, kde je krásny výhľad na les a veľký šatník, hosťovská izba s kúpeľňou, detská izba. Zo všetkých izieb sú vstupy na balkóny. Na poschodí je samostatné WC, priestranná kúpeľňa s vaňou. Všade je dlažba a podlahové kúrenie. V dome je podkrovie: 50m2.

K domu patria 2 garáže (1. je pre dve autá + WC + sprcha + miestnosť na kotol + miestnosť na náradie, 2. je pre jedno auto), dá sa parkovať aj pred domom. Dom je samostatne stojaci, v blízkosti lesa a hotela West. Je to veľmi tichá lokalita s krásnou prírodou v rekreačnej zóne.

Cena: 395.000,-€ vrátane provízie pre RK (dohoda na cene možná). Bližšie informácie Vám poskytneme na tel. číslach: 0904 216939, 0917 696804. Naša stránka www.hulkareal.sk

Vek stavby:
> 50 rokov
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Nie je
Počet balkónov / loggií:
1
Okná:
Iné
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.