Predaj luxusnej rezidenčnej vily na Kolibe,uzavretý areál

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
570 m
2
Plocha pozemku:  
1 m
2
Bratislava
Nové Mesto
pred 83 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 78 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Astonreal ponúka na predaj rezidenčnú vilu,ktorá sa nachádza v mestskej časti Bratislava - Nové mesto - Vinohrady v tichej časti ako posledný dom v slepej ulici s výhľadom na mesto s dominantami, ako Slavín a Bratislavský hrad.

Rezidenčná vila je umiestnená na pozemku 8,5 ára vysadeného drevinatou zelenou a trávou.

Parkovanie je možné pred garážov cca 3-4 autá a v garáži. V suteréne sa nachádza SPA / fínska sauna, parná sauna, jacuzzi, vykurované ležadlo / vykurovaný sklad, nevykurovaný sklad a technické miestnosti. Každá časť má svoje sociálne zariadenie. Na 1. np je kuchyňa, pracovňa s terasou a miestnosť pre práčovnu a upratovačku. Na 2. np sú tri privátne izby / každá so sociálnym zariadením a parným boxom / a 2 rezidenčné izby / každá so sociálnym zariadením a parným boxom. Na 3 np. je pracovňa resp. izba sa terasou a fantastickým výhľadom na mesto.

Rezidenčná vila je postavená z nadštandardných materiálov. Súčasťou domu je krb, kabelová televízia, telefon, internet a zabezpečenie na pult centrálnej ochrany. Podlahová plocha je 570 m2. Vila sa nachádza v blízkosti lesa - Malé Karpaty s dobrým a rýchlym prístupom do centra mesta cca 5-10 minút v rezidenčnej štvrti.

V cene je už pripočítaná provízia pre RK , ktorá zahŕňa poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri, vrátane kompletného právneho servisu, služieb spojených s odovzdaním bytu a prepisom energií u dodávateľov, súčinnosť s financujúcou bankou klienta, resp. možnosť vybaviť najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom špecializovanej hypotekárnej spoločnosti - zdarma v cene. Vieme zabezpečiť najvýhodnejšie a najbezpečnejšie podmienky.Kontakt 0904 26 26 26 alebo e-mail haragonic@astonreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
1
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.