Rodinný dom Koliba, Hlavná ulica, BA III.,

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
252 m
2
Plocha pozemku:  
537 m
2
Počet izieb:  
6-izbový dom
Bratislava
Nové Mesto
pred 60 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 55 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI:

Exkluzívne – 6 izb. RD Koliba – Bratislava III.

Ponúkame exkluzívne na predaj samostatne stojaci atypický trojpodlažný rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite Bratislavy – Hlavná ulica, Koliba, BA III. s nádherným výhľadom na celú panorámu Bratislavy.

Nehnuteľnosť je určená pre náročných ľudí, ktorí chcú bývať v nadštandardnej lokalite s rýchlou dostupnosťou do centra mesta.

Úžitková plocha domu je 252 m2 – zastavaná plocha domu je 104 m2, zastavaná plocha samostatne stojacej podpivničenej garáže je 32 m2 a pozemok o celkovej výmere 537 m2.

Nehnuteľnosť bola kolaudovaná v roku 1972, dom je v pôvodnom stave.

DISPOZÍCIA:

0.NP (104 m2 + 20 m2 terasa) – Vstupná chodba, schodisko, kotolňa, 3 izby, kúpeľňa, WC, kuchyňa, špajza, východ na terasu, samostatný vchod zo záhrady.

1.NP (74 m2 + 30 m2 terasa) – Vstupná chodba, predsieň, kuchyňa, špajza, jedálenský kút, obývacia izba, WC, terasa, schodisko na 2.NP, schodisko na prízemie, spojovacia chodba.

2.NP (74 m2 + 4.2 m2 balkón) – 2 izby, kúpeľňa s WC, balkón.

Garáž (16 m2 + 16 m2 pivnica) – Garáž pre jedno auto s montážnou jamou, ktorá je zároveň jedným zo vstupov do pivnice, do ktorej sa dá vstúpiť aj zo záhrady.

VYBAVENIE:

Rodinný dom je postavený z tehly, je vybavený plastovými oknami a je napojený na všetky inžinierske siete - elektrina, voda, plyn, kanalizácia, optický internet. Plynový kotol situovaný v na prízemí domu.

INTERIÉR:

Nehnuteľnosť sa rozprestiera na troch podlažiach. Interiér rodinného domu je presvetlený a vzdušný. V dome je drevené schodisko, podlahy sú drevené, dlažba, betón.

EXTERIÉR:

Exteriér rodinnej vily pozostáva z predzáhradky, z garáže pre 1 auto a priestranných terás, ktoré ponúkajú možnosť grilovania aj pre väčšie skupiny ľudí. Pozemok je kompletne oplotený a zo zadnej časti je terasovitý. Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy a okrasné kry.

LOKALITA:

Prestížna lokalita Bratislavy spĺňa nároky aj tých najnáročnejších klientov. Táto nehnuteľnosť ponúka všetky atribúty moderného bývania v hlavnom meste. Lokalita ponúka aj vynikajúcu dostupnosť nielen do centra, ale aj na diaľnicu do Viedne, Prahy, Budapešti či na letisko.

Cena nehnuteľnosti je 595 000 € a k cene bude prirátaná odmena pre realitnú kanceláriu v ktorej sú zahrnuté všetky poplatky s prevodom nehnuteľnosti až po list vlastníctva.

Možnosť financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. Naša realitná kancelária Vám ponúka bezplatné stretnutie s hypotekárnym špecialistom priamo u nás v kancelárii.

Dohodnite si obhliadku ešte dnes.

Obhliadky sú možné kedykoľvek po dohode aj počas víkendov.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
3
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
3
Počet balkónov / loggií:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.