Novostavba 5 izb. dom 172 m2,pozemok 538 m2, výborná cena na m2, možnosť odpočtu DPH

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
172 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
Bratislava
pred 265 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 263 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

BDZ ponúka samostatne stojaci 5 izbový rodinný dom v novej štvrti Podunajská brána v BAII.

Poschodový rodinný dom má veľkorysú podlahovú plochu 172 m2 + 80 m2 podkrovný odkladací priestor. Postavený je na pozemku 538 m2 z toho je zastavaná plocha 106 m2. Izby majú rovný strop okrem jednej na poschodí, ktorá má strop s časti zošikmený. Dom má priestranné izby, takže je vhodný aj pre väčšiu rodinu.

Dispozícia: rodinný dom má štyri priestranné spálne: 23,88 m2, 21,50 m2, 13,96 m2 a 13,97 m2, obývačka s jedálňou a kuchyňou má 46 m2, zádverie a hala 12,6 m2, kúpeľňa so sprchou a WC na prízemí 5 m2, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom na poschodí 8,66 m2, samostatné WC, technická miestnosť, komora, šatník, podkrovný priestor cca 80 m2. Z obývačky a kuchyne je vstup na terasu s juhovýchodnou orientáciou a ďalšiu terasu so západnou orientáciou. Parkovanie na pozemku pre 3 autá.

Prízemie má podlahovú plochu 90,23 m2

Poschodie má podlahovú plochu 81,65 m2

Podkrovný úložný priestor má cca 80 m2

Dom je murovaný 30 cm + izolácia 15 cm, strecha je zateplená minerálnou vlnou Nobasil, betónová škridla Creaton, kvalitné plastové okná 3-sklo, veľkým plusom je, že strop aj nad poschodím je železobetónový 20 cm + 30 cm zateplenie minerálnou vlnou čo zabezpečí výrazne lepšie izolačné vlastnosti v lete sa izby rýchlo neprehrejú, v zime úspora na kúrení. V celom dome je podlahové teplovodné kúrenie napojené na plynový kotol so zásobníkom vody, nerezový komín Schíber na krb, alarm, príprava na klímu, zavedený optický kábel, kamerový systém z vonku.

Dom je napojený na všetky IS: voda, kanalizácia, plyn, elektrina 220 / 380 V, optický kábel.

Dom sa predáva dokončený v stave: interiér ako holodom to znamená pripravený na finálne povrchy podľa vášho výberu. Po dohode je možnosť dokončenia domu na kľúč: podlahové krytiny, dvere zárubne, obklady, sanita.

Exteriér domu je komplet dokončený s omietkou a obkladom vrátane oplotenia, elektrickej brány, parkovacej plochy pre 3 autá, chodníkov a terás.

Prebieha kolaudácia.

Cena za dom na pozemku 538 m2 v stave holodom je 320 000,- € s DPH, možnosť odpočtu DPH.

V ponuke máme tiež rovnaký dom postavený na pozemku 508 m2 v tejto lokalite.

Pozemok je veľmi dobre situovaný slnečný vo vnútrobloku na rohu jednosmernej a slepej ulice kde je predpoklad minimálnej premávky. V lokalite sú vybudované cesty, chodníky, fungujúce verejné osvetlenie.

Nesporným benefitom je, že dom sa nachádza v priamo v Bratislave. Kúpou tejto nehnuteľnosti získate bývanie vo vlastnom dome so záhradou v zástavbe novostavieb rodinných domov v slušnej komunite v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou a ďalšou vybavenosťou, ktorú priamo táto štvrť po dobudovaní ponúka takže budú dostupné na pešo: nákupné centrum, parky, športoviská, oddychová zóna s alejou a lavičkami, parky, MHD zastávka cca 200 m, nová svetelná križovatka umožní rýchly prístup na obchvat Bratislavy vzdialený cca 1,5 km.

V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s prevodom nehnuteľnosti a bezplatné hypotekárne poradenstvo.

Na Vaše otázky Vám rada odpoviem a dom Vám ukážem aj cez víkend Iveta Bočeková 0940 798 987.

Fotografie a nákresy sú majetkom BDZ, s.r.o. kopírovanie j zakázané.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.