Kontaktné údaje

Mr. Real - reality profesionálne

Gogoľova 18

85101 Bratislava

Meno:
Ing. Miroslav Meňhart
Telefón:
0905 472 808
E-mail:
ID ponuky:
4542782

Zariadený dom v Bratislave-Petržalke na prenájom aj pre firmu

1 150 €/mes. +E 200 €/mes.
Plocha:  
118 m
2
Bratislava
Petržalka - Stred
pred 74 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 23 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na prenájom: 3 izbový rodinný dom v obci Bratislava - Petržalka, 2-podlažný dom s podlahovou plochou 118 m2 a celkovou plochou 136 m2.

DISPOZÍCIA DOMU:

Rodinný dom je veľkoryso riešená murovaná stavba s nasledovnou dispozíciou (pôdorys domu je priložený):

* prízemie: zádverie, chodba, malá kúpeľňa (WC, sprchovací kút, umývadlo), kuchyňa a priestranná obývačka s krbom

* poschodie: chodba, 2 samostatné izby (jedna s východom na balkón), kúpeľňa (vaňa, sprchovací kút, WC, bidet) a terasa.

Dom je orientovaný na juho-východ (izby a kuchyňa) a severo-západ (ostatné miestnosti), takže slnečných lúčov budete mať dostatok po celý deň.

POPIS DOMU:

Rodinný dom je precízne postavená murovaná stavba s nadštandardnými interiérovými materiálmi a vybavením. Osadený je drevenými euroknami s izolačným dvojsklom a dverami, ktoré sú vsadené do obložkových zárubní. Na vnútorných stenách sú omietky, na podlahe je položená veľkoplošná keramická dlažba a plávajúca podlaha. Tepelnú pohodu vám zabezpečí ústredné kúrenie napojené na kvalitný plynový kotol a krb umiestnený v obývačke. V priestrannej kúpeľni na poschodí je dostatok priestoru pre vaňu, sprchovací kút, WC, bidet a umývadlo. Exkluzívna kuchynská linka je osadená značkovými spotrebičmi BOSCH alebo ELEKTROLUX - umývačkou riadu, varnou doskou s digestorom, rúrou, chladničkou s mrazničkou, a tak vám stačí len prísť a variť. Zariadenie jednotlivých miestností je citlivo zosúladené a reálne ho vidíte na fotografiách. V dome sú zrealizované rozvody pre televíziu a internet prostredníctvom satelitu.

Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete: vodovod, elektrinu, plyn a kanalizáciu. Dom stojí na rovinatom pozemku, ktorého časť je vydláždená zámkovou dlažbou a môžete na ňom pohodlne zaparkovať 2 autá.

Po dohode s majiteľmi môžete využívať aj krásne udržiavanú záhradu.

LOKALITA DOMU:

Tento pekný rodinný dom v Petržalke sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite rodinných domov. V blízkosti je výborná občianska vybavenosť - niekoľko materských, základných a stredných škôl, obchody vrátane obchodného domu AUPARK so sadom J. Kráľa, reštaurácie, zdravotné stredisko s lekárňou, kostol, MHD, stanica ŽSR a výborný prístup na diaľničný obchvat smerom na Žilinu, Brno, Viedeň, Budapešť a do centra mesta. Z domu je len na skok na cykloturistický chodník do Rakúska, ako aj na Dunajskú hrádzu a do okolitých lúk a lesov, ktoré umožňujú cykloturistiku, turistiku, korčuľovanie a poskytujú relax.

VÝHODY DOMU:

* kvalitne zariadený rodinný dom

* priestranný dom na bývanie alebo sídlo firmy

* vlastné súkromie

* slnečná orientácia domu na juho-východ

* výborná občianska vybavenosť

* dobré dopravné možnosti

* lokalita sa považuje za širšie centrum Bratislavy.

CENA PRENÁJMU ZA DOM: 1 150 €/mesiac. + 200 € (energie)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ak hľadáte nadštandardný prenájom na bývanie alebo sídlo firmy, tak mi zavolajte na 0905 472 808 a dohodnite si obhliadku ešte dnes...

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
1
Okná:
Eurookná
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.