3-izbový rodinný dom s letnou kuchyňou a garážou, pozemok 583 m2 – PODUNAJSKÉ BISKUPICE, Bra

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
209 m
2
Plocha pozemku:  
583 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
Bratislava
Podunajské Biskupice
pred 495 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 492 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj samostatne stojaci tehlový 3-izbový rodinný dom spolu s letnou kuchyňou a garážou, ktoré sa nachádzajú v tichej a pokojnej mestskej časti Podunajské Biskupice v Bratislave II.

Rodinný dom je dvojpodlažný a nachádza sa na pozemku s rozlohou 583 m2, zastavaná plocha 317 m2 a úžitková plocha 209 m2.  Je podpivničený len pod jeho časťou a pozostáva zo suterénu-pivnice s rozlohou 53,8 m2 a prízemia s rozlohou 112 m2, kde sa nachádzajú: 3 nepriechodné izby, kuchyňa, kúpeľňa s oknom, samostatné WC, chodba a komora. Je možné nadstaviť i podkrovie. Orientácia pozemku je juho-západná a dom je ihneď obývateľný. 

Okrem RD je na pozemku aj letná kuchyňa s obytnou miestnosťou, kde sa nachádza: letná kuchyňa s komplet vybavením (kuchynská linka a sporák), obytná izba, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom a komora. V izbe je možné napojiť i  krb. Úžitková plocha 42,77 m2. Vedľa kuchyne sa nachádza garáž.

VYBAVENIE RODINNÉHO DOMU: nové drevené interiérové dvere, plastové okná v celom dome, dlažba v kuchyni, na chodbe, WC a v kúpeľni, plávajúce podlahy v izbách, nová kuchynská linka so spotrebičmi (kombinovaný sporák, digestor), v kúpeľni s oknom je rohová vaňa, rebríkové radiátory na WC a v kúpeľni, 1 x rolldor skriňa v spálni. Potrebný je nový kotol.

Na pozemku sú všetky IS ako voda, elektrina, plyn, kanalizácia. Dom je oplotený a pred domom je upravená cestná komunikácia.Parkovanie je možné i pred domom na ulici, vďaka širokým uliciam v danej lokaite. 

Cena nehnuteľnosti je 199.900 € vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. V prípade rýchleho jednania, dohoda o cene možná.

Lokalita, kde sa nehnuteľnosť nachádza je tichá a pokojná, v okolí sú postavené samostatné rodinné domy. Kompletná občianska vybavenosť - obchody Billa, Rema, nákupné strediská, Baumax, banky, školy, škôlky, MHD. Výborná dostupnosť do centra mesta i na obchvat (cca 2 km nájazd na diaľnicu, cca 500 m ťah na Komárno).

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Iné
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.