4 IZB. RODINNÝ DOM - KRB, DVOJGARÁŽ, ZÁHRADA - NOVOSTAVBA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
183 m
2
Plocha pozemku:  
297 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
Bratislava
Podunajské Biskupice
pred 428 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 427 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

REINS GROUP ponúka na predaj priestranný, nadštandardne vybavený, 4 izbový rodinný dom so záhradkou v obci Kalinkovo – 7km od Bratislavy.

Rodinný dom je dvojpodlažný. Na prízemí je dvojgaráž s automatickou bránou, vstupná chodba, hala, veľká kuchyňa s jedálňou a krbom spojená s obývacou izbou s priamym východom do záhradného átria, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Na poschodí je hala, 3 spálne, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a WC. Úžitková plocha rodinného domu je 183m2, zastavaná plocha 148m2 a pozemok má výmeru 297m2.

Dom je murovaný, napojený na všetky inžinierske siete so samostatnými meračmi: verejný vodovod, kanalizáciu, plyn, elektrinu (aj 380 V v garáži). Dom má televíznu anténu a telefónnu prípojku, v každej izbe je príprava pre telefón a internet, klimatizácia. Vykurovanie radiátormi Korad, na plynový kotol so zásobníkom na prípravu TÚV a kozubom s teplovzdušnou vložkou s vykurovaním schodišťa. V dome sú použité kvalitné materiály, plávajúce podlahy, keramická dlažba, schodisko je drevené z masívu – buk , podkrovie je využiteľné na úložný priestor. Dvojgaráž je s výklopnou bránou na diaľkové ovládanie, bezprašná podlaha, umývadlo. Na terase je vývod pitnej vody, el. zástrčka a svietidlo. Prístup je po vlastnej komunikácii, pred domom je priestor ešte na dve ďalšie parkovacie miesta. Dom bol kolaudovaný v decembri 2008. Terénne úpravy sú ukončené, všade je nasadený trávnik, pozemok je oplotený.

Dom sa nachádza v peknej a tichej lokalite s pokojnou dedinskou atmosférou. Okraj obce lemuje hrádza Dunaja vhodná pre výlety na bicykli, motorkárska dráha a výcvikový areál pre surfistov, v blízkosti pripravovaného osobného prístav s rekreačnou zónou.

Cena domu vrátane pozemku: 159.800,- EUR s dpH (možnosť odpočtu DpH)

Bližšie informácie: cepcek@reins.sk 0948299939

Vek stavby:
< 10 rokov
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Iné
Terén:
Rovina
Vnútorný kozub:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.