5-izbový rodinný dom priamo v Bratislave!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
133 m
2
Plocha pozemku:  
243 m
2
Bratislava
Podunajské Biskupice
pred 96 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 87 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders&Partners reality pobočka Bratislava ponúka v zastúpení developera na predaj 5-izbový rodinný dom v rámci dvojdomu za výbornú cenu v Podunajských Biskupiciach v Bratislave.

Úžitková plocha domu 133,3m2 + 2 balkóny spolu 12m2, pozemok 243 m2 plus podiel na prístupovej ceste 284 m2. Na každom pozemku zriadené 3 parkovacie miesta. Cena domu je ako holodom, dokončenie v rámci štandardu možné za príplatok 35.000 eur. Predpokladaná kolaudácia: 10.2022

Dom je dvojpodlažný, nepodpivničený a dômyselne rozdelený na dennú časť na prízemí a nočnú na poschodí. Príprava na plynový kotol, podlahové kúrenie na prízemí aj poschodí, plastové okná s izolačným 3-sklom. Sú použité kvalitné materiály, posuvná brána s elektrickým ovládaním, v dome bude dátová inštalácia, domovy video-vrátnik, príprava na klimatizáciu, príprava na alarm a kamerový systém, nadštandardná tepelná izolácia strechy.

V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť – zdravotné stredisko, lekáreň, materské školy, ZŠ, reštaurácie, obchody Billa, Tesco, Lidl, pritom dom je kľudnej ulici mimo hlavných ciest, rýchle napojenie na diaľnicu autom, pravidelnú a častú MHD.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.